Тълкуването на езика на тялото е като гледането на филм

Тълкуването на езика на тялото е като гледането на филм

2

В действителност, тълкуването на езика на тялото на мъжа е като да гледате ням филм. Трябва да сте свръхчувствителни при разпознаването на неговите емоции и мисли.

1

Езикът на тялото

Неоспорими факти за езика на тялото при мъже и жени. Езика на тялото и работното място. Езикът на тялото и взаимното привличане. Езикът на тялото издава много за вашата личност и вашите намерения. Езикът на тялото е вашето най-голямо оръжие за добро впечатление.
Езика на Тялото - Езикът на тялото или как да излъчваме увереност

Езикът на тялото или как да излъчваме увереност

08.05.2013218194

Човек, излъчващ увереност, дължаща се на неговите постижения, стои изправено и гордо. Това е знак на увереност и превъзходство. Факти и истини за езика на тялото и жестовете на ръцете.

Езика на Тялото - Езика на тялото и какво издава вашето ръкостискане?

Езика на тялото и какво издава вашето ръкостискане?

19.08.2012119658

Макар че не винаги приемаме ръкостискането като нещо повече от форма на поздрав, здрависването е акт, внушаващ сила, увереност и професионализъм.

Езика на Тялото - Отличителните черти на закоравелия лъжец

Отличителните черти на закоравелия лъжец

19.08.2012748794

Наблюдавайте езика на тялото при хората и ще разберете дали ви лъжат или не. Отличителни черти на закоравелия лъжец. Лъжене по навик. Патологични лъжци.

Езика на Тялото - Какво издават гримасите на лицето

Какво издават гримасите на лицето

06.05.2012313345

Лицето отразява емоциите, които човек преживява. Тъй като не е трудно да се научите да контролирате състоянието на лицевите си мускули, можете да заблудите събеседника си за истинските си емоции.

Езика на Тялото - Езика на тялото: Значение на веждите

Езика на тялото: Значение на веждите

16.04.2012220442

Веждите са част от лицето, която изглежда незначителна, но с промяната им може да постигнете коренна разлика във външния си вид.

Езика на Тялото - Езикът на очите

Езикът на очите

03.03.20121320156

В процеса на общуване очите могат да кажат повече от думите ви за това как се чувствате и какво мислите.

Езика на Тялото - Правилен език на тялото в различните ситуации

Правилен език на тялото в различните ситуации

02.03.201208039

Когато се сблъсквате с трудна ситуация, сигурно избирате необходимите думи, но едва ли можете да контролирате езика на тялото си. Ако обаче се научите, това може да ви помогне много.

Езика на Тялото - Как да се предпазим от манипулатори

Как да се предпазим от манипулатори

28.02.20121314722

Хората се чувстват ужасно, когато осъзнават, че са били манипулирани. Не могат да си обяснят как са допуснали да бъдат подведени. Какво да правим, за да го предотвратим?

Езика на Тялото - Езика на тялото при жените

Езика на тялото при жените

24.02.2012621672

Жената е сложно същество, но същевременно е нежна и прекрасна. Езика на тялото и издава неща, които тя не би казала на глас. Какво говорят жестовете на тялото при жените.

Езика на Тялото - Знаци на привличането: Как да разчетем езика на тялото

Знаци на привличането: Как да разчетем езика на тялото

05.02.2012852704

Езикът на тялото може разкрива повече от това, което човек в същност иска да покаже. Признаците относно привличането при мъжете.

На тази страница ще откриеш подбрани теми и статии за Езика на Тялото. Редакторският ни екип се стреми да добавя постоянно любопитни текстове за Езика на Тялото. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Езика на Тялото. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Езика на Тялото. Езика на Тялото, снимки и потребителски оценки.