Най-големите бежански кризи в историята

Най-големите бежански кризи в историята

0

Днес Европа е изправена пред невиждана бежанска вълна. Поне така се опитват да ни убедят от новините. Без да омаловажаваме една от най-голямата кризи на нашето съвремие, истината е, че подобни бежански вълни не са нищо ново.

1

Европа

Европа - Последните заглавия и материали. Мистика, загадки и всичко за Европа. Любопитни статии за Европа от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Европа.
Европа - Експерти: До края на века част от Европа ще стане пустиня

Експерти: До края на века част от Европа ще стане пустиня

02.11.20160521

Ново проучване алармира, че Глобалното затопляне е на път да разруши функционирането на Средиземноморския регион, което ще доведе до небивала суша и горещини през последните 10 хиляди години. Това ще превърне голяма част от Южна Европа в пустиня.

Европа - Изненадваща активност на луна Европа – извънземни или не?

Изненадваща активност на луна Европа – извънземни или не?

28.09.20160569

Според първите предположения на учените водната пара дава надежди, че на Европа съществува океан и следователно, много е възможно на естествения спътник да има живот.

Европа - Половината от хората в Западна Европа са наследници на 1 човек

Половината от хората в Западна Европа са наследници на 1 човек

29.04.20160701

Оказва се, че половината от хората в Западна Европа са потомци на митичен цар, живял по времето на Бронзовата епоха преди около 4000 години. Това показват резултатите от наскоро приключилото най-мащабно изследване на глобалните генетични вариации

Европа - Откриха първия създаден европейски град в Дуранкулак

Откриха първия създаден европейски град в Дуранкулак

13.10.20150698

Праисторически култов комплекс отпреди 7500 години бе открит в България, пише английският таблоид Дейли Мейл. Това, което смаяло международният екип от археолози, който работи на обекта, е централната и най-важна сграда в религиозното средище.

Европа - България е люлка на древните цивилизации

България е люлка на древните цивилизации

29.07.201306512

През 2009 г. много американски издания потвърждават, че цивилизацията на Стара Европа е била най-развита в разцвета си. Споменават за Варненския некропол и съкровището му.

Европа - Черна прогноза: Европа пустиня до 50 години

Черна прогноза: Европа пустиня до 50 години

09.11.200987467

В края на века Южна Европа ще се превърне в пустиня, прогнозира британски професор. В резултат на промяната на климата и затоплянето, демографската карта на континента ще се промени.

В актуалната подстраница ще намериш подбрани любопитни теми и публикации относно Европа. Редакторският ни екип се стреми да добавя постоянно разнообразни текстове за Европа. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Европа. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Европа. Европа, снимки и класации.