Нито едно от събитията, описани в Библията, не се е случвало

Нито едно от събитията, описани в Библията, не се е случвало

0

Не е имало унищожаване на стените на Ерихон или пък преселване на евреите от Египет към Обетованата земя, твърдят израелски учените пред вестник La Repubblica.

1

Евреи

Евреи - Последните теми и материали. Мистика, загадки и всичко за Евреи. Нашите статии за Евреи от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Евреи.
Евреи - Невероятните археологически разкрития за филистимците

Невероятните археологически разкрития за филистимците

28.02.20170246

Днес повечето хора счита, че филистимците не са нищо повече от символи в библейските истории. Те съставлявали народа, водил дълги и кръвопролитни войни с античните евреи. Голиат, който се изправил срещу Давид, също бил филистимец.

Евреи - Израел иска земята ни! Бавно ни изселва по плана Еврия

Израел иска земята ни! Бавно ни изселва по плана Еврия

20.05.201608370

Евреите се опитват да изселват българите от земята им, за да увеличат територията на държавата си по плана Еврия, измислен от комунистическия лидер Лев Троцки.

Евреи - Започна еврейската Ханука

Започна еврейската Ханука

08.12.20150755

От 7 до 15 декември евреите по цял свят ще отбележат най-големия празник в календара си – Ханука. Празникът продължава точно 8 дни и от иврит името му се превежда като осемдневен

Евреи - Белезите от Холокоста се предават генетично

Белезите от Холокоста се предават генетично

26.08.201511155

Според учени от катедра Генетика към университетската болницата Маунт Синай в Ню Йорк травмите, причинени от ужасите през Холокоста, се предават на децата и внуците на преживелите съвременници на еврейския геноцид, съобщава вестник Гардиан.

Евреи - Съпругата на Хитлер е била еврейка

Съпругата на Хитлер е била еврейка

22.09.201473037

Уникално ДНК изследване доказва, че съпругата на Адолф Хитлер – Ева Браун, е била еврейка. За да се потвърди еврейският ѝ произход, ще бъде направено и ДНК изследване на нейните живи наследници.

В актуалната подстраница ще се натъкнеш на подбрани любопитни теми и публикации за Евреи. Нашият екип се стреми да публикува често разнообразни текстове на тема Евреи. Пишете ни ако имате предложения или въпроси, ще се радваме да разширим показаните статии за Евреи. Съновник.бг - сайт за интерпретиране на сънища, загадки, мистика и Евреи. Евреи, съвети и класации.