Евангелският текст за жената на Исус е автентичен

Евангелският текст за жената на Исус е автентичен

1

Древният текст от IV век, който бе открит преди няколко години, е напълно автентичен, казват учени от САЩ. Многобройните изследвания на текста са установили, че папирусът не е фалшив

1

Евангелие

Евангелие - Актуални теми и публикации. Мистерии, загадки и всичко за Евангелие. Любопитни статии за Евангелие от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Евангелие.
Евангелие - Евангелието на Сатаната

Евангелието на Сатаната

25.02.201553925

Евангелието на Сатаната съществува. Книгата, в която са описани най-черните от всички черни магии, е позната още под имената Гранд Гримоар (Grand Grimoire) и Червеният Дракон.

Евангелие - Маска на мумия крие евангелски ръкопис

Маска на мумия крие евангелски ръкопис

20.02.201511818

Едно от най-древните християнски евангелия – това на Марк, беше открито в началото на тази година. Сайтът Livescience съобщи, че древният ръкопис, написан на папирус, е бил открит в маска на египетска мумия.

Евангелие - Разчетоха древно евангелие, предсказващо бъдещето

Разчетоха древно евангелие, предсказващо бъдещето

07.02.2015617969

Евангелието на съдбите на Мария, майка на Господ Исус Христос се смята за един от най-мистериозните древни текстове, откривани някога. Според учени от Принстън книгата е служела за предсказване на бъдещето.

Евангелие - Мария Магдалена е написала 4-то евангелие от Библията

Мария Магдалена е написала 4-то евангелие от Библията

09.12.201402949

Нови разкрития посочват блудницата Мария Магдалена като автора на четвъртото евангелие от Библията – Евангелието на Йоан. Смята се, че Мария Магдалена е била най-близкия ученик на Исус Христос.

Евангелие - Евангелието от Юда е автентично

Евангелието от Юда е автентично

14.04.201312537

Евангелието от Юда е автентично, това е разкритието, което е направил Джоузеф Бараби, американски археолог на годишната конференция на Американското химическо общество в Ню Орлиънс.

Евангелие - Евангелието от Юда

Евангелието от Юда

10.04.201303250

Евангелието на Юда разбуни духовете на милиарди християни още с откриването си през 1978г. в Ел Миня, Египет. Папирусът с изписаното апокрифно евангелие е открит 18 века след написването му.

Евангелие - Авалон и легендата за завръщането на крал Артур (част трета)

Авалон и легендата за завръщането на крал Артур (част трета)

14.12.200803828

Вероятна е хипотезата, че кръстът е изработен от монасите през 1190 г. и представлява част от голямата мистификация, създадена около образа на крал Артур.

В актуалната страница ще намериш избрани материали и статии относно Евангелие. Редакторският ни екип се старае да добавя постоянно различни материали за Евангелие. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за Евангелие. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и Евангелие. Евангелие, снимки и отзиви.