Евангелието на Сатаната

Евангелието на Сатаната

5

Евангелието на Сатаната съществува. Книгата, в която са описани най-черните от всички черни магии, е позната още под имената Гранд Гримоар (Grand Grimoire) и Червеният Дракон.

1

Дявол

Дявол - Най-новите текстове и материали. Паранормални явления, загадки и всичко относно Дявол. Материали за Дявол от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Дявол.

Популярни

Дявол - Мистерията на Кодекс Гигас или Библията на Дявола

Мистерията на Кодекс Гигас или Библията на Дявола

17.11.201423231

Кодекс Гигас е средновековна книга, съдържаща цялото човешко познание. Тя е написана от чешки монах, който продал душата си на Дявола, за да я напише само за една нощ.

Дявол - Свещеник гони демони по скайп за 300 долара на час

Свещеник гони демони по скайп за 300 долара на час

13.02.2014121383

Развитието на новите технологии застигна и един от най-мистичните обичаи – екзорсизма. Американският свещеник Боб Ларсън е първият, който се възползва от тях в тази насока.

Дявол - Реликвите на Сатаната

Реликвите на Сатаната

16.09.201345549

С настъпването на третото хилядолетие след Христа се появиха много предсказания за края на света и дяволското присъствие сред нас

Дявол - За убийство на котка в Египет наказвали със смърт

За убийство на котка в Египет наказвали със смърт

07.05.201303643

В различните суеверия котката е надарена със свръхестествени магически сили, свързвана е с Дявола или с щастието. По време на инквизицията котката е изгаряна с вещиците. Поверия за черна котка.

Дявол - Дявол и ангел - как се тълкува появата им в съня ви

Дявол и ангел - как се тълкува появата им в съня ви

23.04.201335941

Дявол и ангел, които ви посещават в съня ви, са знак. Дяволът може да е символ на възмездие или предупреждение да не се доверявате на непознати. Ангел в съня ви предвещава спокойствие.

Дявол - Обладани от демони

Обладани от демони

28.02.20131410529

В човек може да се всели един или няколко демона. Когато демоните са няколко, внезапно се увеличава физическата сила на човека или пък в рязко спадане на силите и постоянна умора.

Дявол - Вампирите – жертви на кръвосмешение

Вампирите – жертви на кръвосмешение

15.10.2011187216

Съществуват ли наистина вампири? Смъртоносно ли е ухапването от тях? От Ада ли идват дяволските изчадия? Митовете за вампирите. Вампирите са плод на рядка болест, наречена порфирия.

Дявол - Кралят на плъховете

Кралят на плъховете

31.05.201102331

Кралят на плъховете са всъщност няколко плъха, чиито опашки са сраснати още в утробата на майката. През Средновековието се е смятало, че кралят на плъховете е помощник на дявола.

Дявол - В човешкия мозък се борят ангел и дявол

В човешкия мозък се борят ангел и дявол

01.11.201015253

Когато човек е изправен пред изкушения, в мозъка му се активизират отделни части, които повеждат борба помежду си. Учените са нарекли тези зони ангелска и дяволска.

Дявол - Стиснат пияница виновен за символа на Хелоуин

Стиснат пияница виновен за символа на Хелоуин

29.10.201053976

Традиционните украси за Хелоуин – издълбана тиква, изрязана във форма на глава със свещ или фенер вътре, се нарича Лампата на Джак. Легендата за пияницата Джак, който излъгал дявола.

Избрани

Популярно днес

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Мистерии и Загадки

 • Най-новите
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

На текущата подстраница ще откриеш най-новите заглавия и публикации на тема Дявол. Екипът на Съновник.бг се стреми да въвежда редовно любопитни текстове относно Дявол. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за Дявол. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и Дявол. Дявол, идеи и потребителски оценки.