Дяволът дебне за душата ви от огледалото нощем

Дяволът дебне за душата ви от огледалото нощем

0

Не бива да се оглеждате в огледалото нощем. Това привидно суеверие е самата истина и ако го игнорирате, рискувате много.

1

Дявол

Дявол - Най-новите текстове и материали. Паранормални явления, загадки и всичко относно Дявол. Материали за Дявол от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Дявол.
Дявол - Личностите, които са продали душата си на Дявола за власт и слава

Личностите, които са продали душата си на Дявола за власт и слава

07.11.201604015

Пет исторически личности са подозирани от теориите на конспирацията, че са сключили сделки с Дявола точно като доктор Фауст от едноименната творба на Гьоте.

Дявол - Заблудите за Сатаната, създадени от поп културата

Заблудите за Сатаната, създадени от поп културата

20.10.20160810

Има много идеи за това какво или кой е Дявола, дори и сред вярващите. Броят на различните източници и преводи е довел до много несъответствия, слухове и предположения, свързани с Принца на мрака.

Дявол - Евангелието на Сатаната

Евангелието на Сатаната

25.02.201553951

Евангелието на Сатаната съществува. Книгата, в която са описани най-черните от всички черни магии, е позната още под имената Гранд Гримоар (Grand Grimoire) и Червеният Дракон.

Дявол - Мистерията на Кодекс Гигас или Библията на Дявола

Мистерията на Кодекс Гигас или Библията на Дявола

17.11.201423498

Кодекс Гигас е средновековна книга, съдържаща цялото човешко познание. Тя е написана от чешки монах, който продал душата си на Дявола, за да я напише само за една нощ.

Дявол - Свещеник гони демони по скайп за 300 долара на час

Свещеник гони демони по скайп за 300 долара на час

13.02.2014121509

Развитието на новите технологии застигна и един от най-мистичните обичаи – екзорсизма. Американският свещеник Боб Ларсън е първият, който се възползва от тях в тази насока.

Дявол - Реликвите на Сатаната

Реликвите на Сатаната

16.09.201346251

С настъпването на третото хилядолетие след Христа се появиха много предсказания за края на света и дяволското присъствие сред нас

Дявол - За убийство на котка в Египет наказвали със смърт

За убийство на котка в Египет наказвали със смърт

07.05.201304430

В различните суеверия котката е надарена със свръхестествени магически сили, свързвана е с Дявола или с щастието. По време на инквизицията котката е изгаряна с вещиците. Поверия за черна котка.

Дявол - Дявол и ангел - как се тълкува появата им в съня ви

Дявол и ангел - как се тълкува появата им в съня ви

23.04.201336568

Дявол и ангел, които ви посещават в съня ви, са знак. Дяволът може да е символ на възмездие или предупреждение да не се доверявате на непознати. Ангел в съня ви предвещава спокойствие.

Дявол - Обладани от демони

Обладани от демони

28.02.20131515378

В човек може да се всели един или няколко демона. Когато демоните са няколко, внезапно се увеличава физическата сила на човека или пък в рязко спадане на силите и постоянна умора.

Дявол - Вампирите – жертви на кръвосмешение

Вампирите – жертви на кръвосмешение

15.10.2011187586

Съществуват ли наистина вампири? Смъртоносно ли е ухапването от тях? От Ада ли идват дяволските изчадия? Митовете за вампирите. Вампирите са плод на рядка болест, наречена порфирия.

На текущата подстраница ще откриеш най-новите заглавия и публикации на тема Дявол. Екипът на Съновник.бг се стреми да въвежда редовно любопитни текстове относно Дявол. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за Дявол. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и Дявол. Дявол, идеи и потребителски оценки.