Разгадаха тайната на дълбокия сън

Разгадаха тайната на дълбокия сън

0

Понеже дългият и качествен сън е едно от най-важните условия за здраве, учените непрекъснато провеждат изследвания, за да установят как да спим по-добре, така че да се събудим свежи и заредени с енергия.

1

Дълбок сън

Дълбок сън - Последните текстове и публикации. Мистика, загадки и всичко касещо Дълбок сън. Любопитни статии за Дълбок сън от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Дълбок сън.
Дълбок сън - Хипнагогия – как да провокираме творческия сън

Хипнагогия – как да провокираме творческия сън

01.06.201501461

Хипнагогията е метод, с който се провокират халюцинации, осъществявайки се бърз преход между будното състояние и фазата на съня. Според психиатрите хипнагогичното състояние не е болестно

Дълбок сън - Как спи човек и какви са фазите на съня

Как спи човек и какви са фазите на съня

04.03.201408055

Една трета от живота си прекарваме в дълбок сън. Повече от век медиците се опитват да разгадаят състоянието на мозъка през това време. И най-после успяха.

В Съновник.бг на тази страница ще намериш подбрани заглавия и публикации относно Дълбок сън. Редакторският ни екип се стреми да добавя постоянно разнообразни текстове за Дълбок сън. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Дълбок сън. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Дълбок сън. Дълбок сън, снимки и класации.