Лесни магически съвети, с които да променим живота си

Лесни магически съвети, с които да променим живота си

0

Съществуват простички магически съвети или по-точно правила, с които можем да преобразим живота си. Те могат да бъдат приложени в бита на всеки, като изпълнението им не изискват никакви специални свръхестествени умения.

1

Думи

Думи - Актуални теми и материали. Мистерии, загадки и всичко на тема Думи. Любопитни статии за Думи от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Думи.
Думи - Съществува загадъчен цикъл, който контролира думите ни

Съществува загадъчен цикъл, който контролира думите ни

14.12.201602695

Независимо от езика, думите, които използване се въртят в 14-годишен мистериозен цикъл, установиха учени от Университета в Манчестър след изследвания на литературни произведения.

Думи - Внимавайте с изречените думи! Променят кармата ви

Внимавайте с изречените думи! Променят кармата ви

17.07.201604223

Човешката реч открай време се разглежда като много мощно оръжие. С изречените думи можем не просто да въздействаме върху околните, а и върху самите себе си.

Думи - Притча за думите

Притча за думите

04.03.201505507

Живели някога две приятелки. Веднъж се случило така, че едната наранила другата с прибързаното си изказване. След време тя осъзнала грешката си, но вече било твърде късно.

Думи - Магическата сила на думите според прабългарите

Магическата сила на думите според прабългарите

06.06.201418243

В Средновековна България се е почитала мощната енергия на Оренда, според която вибрациите на думите и определени звуци притежават мощен енергиен заряд.

Думи - Сънят разширява речника

Сънят разширява речника

04.05.201413028

Думи, научени точно преди сън, се усвояват от мозъка много по-бързо и остават за дълго в паметта в сравнение с всичко, научено през деня.

Думи - Руски учени откриха как да влияем на бъдещето си

Руски учени откриха как да влияем на бъдещето си

19.01.2014727065

Руски учени начело с биофизика и молекулярен биолог Пьотър Гаряев провели изследване заедно с екип от лингвисти, от което се установило, че думите влияят върху човешкото ДНК.

Думи - Интересни факти за говора

Интересни факти за говора

01.10.201117688

Езикът с най-малко звуци е испанският диалект силбо - има четири гласни и четири съгласни. Чува се на няколко километра разстояние, тъй като по звучене прилича на свистене на птици.

Думи - Общото между хумора и течностите

Общото между хумора и течностите

17.05.201101800

Хумор на гръцки език означава влажност. В античността лечителите смятали, че трябва да има добро съотношение на всички течности в човешкото тяло, за да бъде той в добро здраве.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

В Съновник.бг на тази страница ще намериш избрани материали и статии относно Думи. Редакторският ни екип се старае да добавя постоянно различни материали за Думи. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за Думи. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и Думи. Думи, снимки и отзиви.