Опасностите на паралелните светове

Опасностите на паралелните светове

10

Все по-често се споменава, че паралелните светове могат да са напълно реални и на нашата планета да съществуват други форми на живот и други светове.

1

Други Измерения

Други Измерения - Най-новите текстове и материали. Мистика, загадки и всичко относно Други Измерения. Материали за Други Измерения от древността до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Други Измерения.
Други Измерения - Паралелните светове

Паралелните светове

13.12.20111112856

През петдесетте години на двадесети век завършилият Принстънски университет Хю Евърет развил теорията за паралелните светове - в един вие сте владетел на света, в друг сте слуга.

Други Измерения - Ранговете на духовете

Ранговете на духовете

19.12.2010115630

Когато жизнените функции на човешкото ни тяло прекъснат нашата вечна същност - душата се освобождава от хватката си с това тяло и буквално излита. В четвъртото измерение е пълно с духове.

Други Измерения - Пророчествата на маите

Пророчествата на маите

27.08.2010620497

Според пророчествата на маите животът ще свърщши на 23 декември 2012 година. Според учените тогава ускорителят на елементарни частици ще ги превърне в черни дупки - тунели към други измерения.

Други Измерения - Деца от други измерения живяли в Англия?

Деца от други измерения живяли в Англия?

23.12.200927146

В средата на XII в. в Англия се появили странни деца, твърдящи че идват от земята на свети Мартин. Според много, тези деца са феномен от чужди измерения, а според други опити на древните алхимици.

Други Измерения - Кошмарът на тридневната тъмнина

Кошмарът на тридневната тъмнина

22.11.2009823035

Пълна тъмнина обгръща цели градове, хора изчезват за дни, а мислят, че са минали минути. Учените не могат да обяснят този феномен или може би минават в друго измерение? Неразгадани и до днес случаи.

Други Измерения - Маите се преселили в друго измерение с жертвоприношения

Маите се преселили в друго измерение с жертвоприношения

25.08.2009916897

На полуостров Юкатан мексикански археолози откриха подземен град на маите, който според преданията, имал портал за преминаване в друго измерение. Уникални находки от времето на маите.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

На текущата подстраница ще откриеш подбрани материали и публикации за Други Измерения. Екипът на Съновник.бг се стреми да въвежда редовно любопитни текстове относно Други Измерения. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за Други Измерения. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и Други Измерения. Други Измерения, идеи и потребителски оценки.