Феноменално! Кинжалът на Тутанкамон се оказа с извънземен произход

Феноменално! Кинжалът на Тутанкамон се оказа с извънземен произход

0

За изработката на кинжала, с който египетският фараон Тутанкамон е погребан преди 3300 години, е използван материал с извънземен произход, разкри дългогодишно проучване на египетски учени.

1

Древни египтяни

Древни египтяни - Актуални текстове и материали. Паранормални явления, загадки и всичко относно Древни египтяни. Любопитни статии за Древни египтяни от древността до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Древни египтяни.
Древни египтяни - Откриха най-древната жертва на сърдечна недостатъчност

Откриха най-древната жертва на сърдечна недостатъчност

04.09.20150709

Сърдечната недостатъчност често е описвана като болест на съвременния човек, поради неговия все по-заседнал начин на живот. Ново проучване на причините за смъртта на мумия показало, че хората страдали от сърдечно-съдови заболявания още преди 3500 години

Древни египтяни - Загадката на Сахарската птица

Загадката на Сахарската птица

01.12.201402383

Мистерията около Сахарската птица вече повече от век буди любопитството на учените и подхранва въображението на любителите на древните загадки.

Древни египтяни - Построяването на пирамидите е разгадано

Построяването на пирамидите е разгадано

27.09.20142125062

Гигантските каменни блокове не са носени на ръце от хиляди работници или от някаква магическа или извънземна сила, както предполагат някои.

Древни египтяни - Най-странните методи за лечение в миналото

Най-странните методи за лечение в миналото

27.08.201412461

В съвремието с редицата нови технологии около нас е трудно да повярваме колко странни методи за лечение са използвали хората в минало. Някои то тях са примитивни, жестоки и доста плашещи.

Древни египтяни - Мумифицирането се е прилагало много по-рано от очакваното

Мумифицирането се е прилагало много по-рано от очакваното

16.08.20141611

Мумифицирането е възникнало 1500 години по-рано, отколкото учените предполагаха досега.

Древни египтяни - Какво свърза древните египтяни и траките

Какво свърза древните египтяни и траките

23.09.201315026

Ядрото на древните цивилизации се намирало на границата между Древен Египет и многобройните месопотамски държави. Те си контактували предимно през Персийския залив и Червено море.

Древни египтяни - За извънземните в Древен Египет

За извънземните в Древен Египет

13.08.201349441

Египетската земя е много по-загадъчна, отколкото ни казват учебниците по история. Това е древна цивилизация с необикновени паметници и напреднали знания в математиката и други точни науки

Древни египтяни - Сребърният фараон

Сребърният фараон

21.07.201303714

Преди близо 70 години една експедиция водена от професор Пиер Монте прави удивително научно откритие – напълно запазена гробница на египетски фараон, която е положен в сребърен саркофаг.

Древни египтяни - Хироманти е имало още в Древен Египет

Хироманти е имало още в Древен Египет

28.04.201303040

Хиромантията – науката за гледане на ръка по линиите на съдбата, е съществувала още в Древен Египет. Освен древните египтяни, хироманти са били също така халдейците и шумерите.

Древни египтяни - Доказателства за напредналата техника в Древен Египет

Доказателства за напредналата техника в Древен Египет

24.02.201317210

Древните каменни здания и пирамиди никога не са били проектирани да станат гробници на царете, а са служели като енергийни центрове. В тях са използвани течаща вода и слънчева енергия от слънчевата светлина

В актуалната подстраница ще откриеш най-новите заглавия и статии за Древни египтяни. Редакторският ни екип се старае да добавя постоянно различни материали за Древни египтяни. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за Древни египтяни. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и Древни египтяни. Древни египтяни, снимки и отзиви.