Феноменално! Кинжалът на Тутанкамон се оказа с извънземен произход

Феноменално! Кинжалът на Тутанкамон се оказа с извънземен произход

За изработката на кинжала, с който египетският фараон Тутанкамон е погребан преди 3300 години, е използван материал с извънземен произход, разкри дългогодишно проучване на египетски учени.

1

Древни египтяни

Древни египтяни - Актуални текстове и материали. Паранормални явления, загадки и всичко относно Древни египтяни. Любопитни статии за Древни египтяни от древността до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Древни египтяни.
Древни египтяни - Откриха най-древната жертва на сърдечна недостатъчност

Откриха най-древната жертва на сърдечна недостатъчност

04.09.20150731

Сърдечната недостатъчност често е описвана като болест на съвременния човек, поради неговия все по-заседнал начин на живот. Ново проучване на причините за смъртта на мумия показало, че хората страдали от сърдечно-съдови заболявания още преди 3500 години

Древни египтяни - Загадката на Сахарската птица

Загадката на Сахарската птица

01.12.201402426

Мистерията около Сахарската птица вече повече от век буди любопитството на учените и подхранва въображението на любителите на древните загадки.

Древни египтяни - Построяването на пирамидите е разгадано

Построяването на пирамидите е разгадано

27.09.2014025111

Гигантските каменни блокове не са носени на ръце от хиляди работници или от някаква магическа или извънземна сила, както предполагат някои.

Древни египтяни - Най-странните методи за лечение в миналото

Най-странните методи за лечение в миналото

27.08.201402513

В съвремието с редицата нови технологии около нас е трудно да повярваме колко странни методи за лечение са използвали хората в минало. Някои то тях са примитивни, жестоки и доста плашещи.

Древни египтяни - Мумифицирането се е прилагало много по-рано от очакваното

Мумифицирането се е прилагало много по-рано от очакваното

16.08.20140616

Мумифицирането е възникнало 1500 години по-рано, отколкото учените предполагаха досега.

Древни египтяни - Какво свърза древните египтяни и траките

Какво свърза древните египтяни и траките

23.09.201305074

Ядрото на древните цивилизации се намирало на границата между Древен Египет и многобройните месопотамски държави. Те си контактували предимно през Персийския залив и Червено море.

Древни египтяни - За извънземните в Древен Египет

За извънземните в Древен Египет

13.08.201309534

Египетската земя е много по-загадъчна, отколкото ни казват учебниците по история. Това е древна цивилизация с необикновени паметници и напреднали знания в математиката и други точни науки

Древни египтяни - Сребърният фараон

Сребърният фараон

21.07.201303982

Преди близо 70 години една експедиция водена от професор Пиер Монте прави удивително научно откритие – напълно запазена гробница на египетски фараон, която е положен в сребърен саркофаг.

Древни египтяни - Хироманти е имало още в Древен Египет

Хироманти е имало още в Древен Египет

28.04.201303066

Хиромантията – науката за гледане на ръка по линиите на съдбата, е съществувала още в Древен Египет. Освен древните египтяни, хироманти са били също така халдейците и шумерите.

Древни египтяни - Доказателства за напредналата техника в Древен Египет

Доказателства за напредналата техника в Древен Египет

24.02.201307250

Древните каменни здания и пирамиди никога не са били проектирани да станат гробници на царете, а са служели като енергийни центрове. В тях са използвани течаща вода и слънчева енергия от слънчевата светлина

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...