Тунели под земята - пътища към чужди цивилизации?

Тунели под земята - пътища към чужди цивилизации?

6

Под земята има огромна система от подземни тунели. Според някои изследователи те може да се обитават от древни цивилизации. Според други тунелите се ползват за отбрана от правителствата.

1

Древни Цивлизации

Древни Цивлизации - Новите теми и материали. Мистика, загадки и всичко на тема Древни Цивлизации. Нашите статии за Древни Цивлизации от Средновековието до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Древни Цивлизации.
Древни Цивлизации - Загадките на древните кристални черепи

Загадките на древните кристални черепи

06.07.2009215206

Кристалните черепи на древните цивилизации на маите в Мексико и древни цивилизации в Перу са една от най-големите загадки на човечеството. Кристалните черепи - какво е тяхното влияние и произход.

На тази подстраница ще се натъкнеш на подбрани материали и публикации на тема Древни Цивлизации. Редакторският ни екип се старае да публикува често разнородни материали на тема Древни Цивлизации. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за Древни Цивлизации. Съновник.бг - портал за интерпретиране на сънища, загадки, мистерии и Древни Цивлизации. Древни Цивлизации, съвети и мнения.