Откриха най-стария надпис на кирилица

Откриха най-стария надпис на кирилица

Надпис на повече от 11 века отриха археолози в скален манастир край село Крепча, община Опака. Това е най-старият запазен надпис в света.

1

Древни Текстове

Древни Текстове - Актуални заглавия и статии. Паранормални явления, загадки и всичко относно Древни Текстове. Материали за Древни Текстове от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Древни Текстове.
Древни Текстове - Разчетоха древно евангелие, предсказващо бъдещето

Разчетоха древно евангелие, предсказващо бъдещето

07.02.2015618285

Евангелието на съдбите на Мария, майка на Господ Исус Христос се смята за един от най-мистериозните древни текстове, откривани някога. Според учени от Принстън книгата е служела за предсказване на бъдещето.

Древни Текстове - НЛО в текстовете от древна Индия

НЛО в текстовете от древна Индия

15.02.201255080

В повечето случаи се приема, чеНЛО е проект на военната индустрия или космически кораб на извънземни. Има обаче още една възможност за произхода на НЛО - древна Индия или Атлантида

Древни Текстове - Хопите и техните пророчества за края на човешката раса

Хопите и техните пророчества за края на човешката раса

04.02.2012417429

Хопи е една от най-древните цивилизации на земята. В древните текстове на хопите има предсказания за края на човешката раса и четвърти апокалипсис.

Древни Текстове - Хората сме пришълци

Хората сме пришълци

18.05.2011127021

Хората на Земята са дошли от Космоса. Във вековната история на Земята съществуват куп документи, споменаващи летящи апарати и хора, които слизат на планетата от небесата.

Древни Текстове - Китайски текст насочва съдбата на човека

Китайски текст насочва съдбата на човека

09.01.2010933547

Текст за гадаене с монети, написан през 220 г. сл. Хр. , е най-лесният начин да избегнете неприятностите. Текстът се ползва чрез 10 еднакви монети и съдържа общо 384 изречения. Шън Шу оракул.

Древни Текстове - Компютърна програма разшифрова древни текстове

Компютърна програма разшифрова древни текстове

22.10.200903050

Израелски учени разработиха компютърна програма, която дешифрова древни текстове йероглифи. Тя разпознават знаци, букви, цели думи и дори различни почерци.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...