Откриха най-стария надпис на кирилица

Откриха най-стария надпис на кирилица

0

Надпис на повече от 11 века отриха археолози в скален манастир край село Крепча, община Опака. Това е най-старият запазен надпис в света.

1

Древни Текстове

Древни Текстове - Актуални заглавия и статии. Паранормални явления, загадки и всичко относно Древни Текстове. Материали за Древни Текстове от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Древни Текстове.
Древни Текстове - Разчетоха древно евангелие, предсказващо бъдещето

Разчетоха древно евангелие, предсказващо бъдещето

07.02.2015617967

Евангелието на съдбите на Мария, майка на Господ Исус Христос се смята за един от най-мистериозните древни текстове, откривани някога. Според учени от Принстън книгата е служела за предсказване на бъдещето.

Древни Текстове - НЛО в текстовете от древна Индия

НЛО в текстовете от древна Индия

15.02.201255056

В повечето случаи се приема, чеНЛО е проект на военната индустрия или космически кораб на извънземни. Има обаче още една възможност за произхода на НЛО - древна Индия или Атлантида

Древни Текстове - Хопите и техните пророчества за края на човешката раса

Хопите и техните пророчества за края на човешката раса

04.02.2012417413

Хопи е една от най-древните цивилизации на земята. В древните текстове на хопите има предсказания за края на човешката раса и четвърти апокалипсис.

Древни Текстове - Хората сме пришълци

Хората сме пришълци

18.05.2011126942

Хората на Земята са дошли от Космоса. Във вековната история на Земята съществуват куп документи, споменаващи летящи апарати и хора, които слизат на планетата от небесата.

Древни Текстове - Китайски текст насочва съдбата на човека

Китайски текст насочва съдбата на човека

09.01.2010933514

Текст за гадаене с монети, написан през 220 г. сл. Хр. , е най-лесният начин да избегнете неприятностите. Текстът се ползва чрез 10 еднакви монети и съдържа общо 384 изречения. Шън Шу оракул.

Древни Текстове - Компютърна програма разшифрова древни текстове

Компютърна програма разшифрова древни текстове

22.10.200903020

Израелски учени разработиха компютърна програма, която дешифрова древни текстове йероглифи. Тя разпознават знаци, букви, цели думи и дори различни почерци.

На текущата страница ще попаднеш на най-новите заглавия и публикации на тема Древни Текстове. Екипът на Съновник.бг се старае да въвежда редовно различни материали относно Древни Текстове. Пишете ни ако имате коментари или критики, ще се радваме да разширим събраните материали за Древни Текстове. Съновник.бг - портал за тълкуване на сънища, загадки, мистерии и Древни Текстове. Древни Текстове, идеи и отзиви.