Животът на древните римляни

Животът на древните римляни

0

Древните римляни отбелязвали 182 официални празника с театрални представления, по време на които се предлагали екзотични плодове и ястия.

1

Древните римляни

Древните римляни - Новите текстове и материали. Паранормални явления, загадки и всичко свързано с Древните римляни. Материали за Древните римляни от древността до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Древните римляни.
Древните римляни - Изобретенията на древните римляни

Изобретенията на древните римляни

21.09.201123576

Сред изобретенията на древните римляни е бетонът, от който са правени сгради без арматури като Пантеонът. Куполът, балистата и хидроенергията са изобретени от римляните.

Древните римляни - Древните чудеса на Рим

Древните чудеса на Рим

10.07.201133365

Рим е изпълнен с чудесата от древността и едно от тях е Колизеумът, където са се срещали в смъртоносна битка гладиаторите и е имало битки на хора с гладни лъвове.

Древните римляни - Денят на Свети Валентин заменил празника на голите римляни

Денят на Свети Валентин заменил празника на голите римляни

14.02.201101689

Денят на Свети Валентин сложил край на древноримските празници, известни като Луперкалии, по време на които голи мъже биели с бичове жени, за да заченат.

На актуалната подстраница ще откриеш най-новите заглавия и публикации за Древните римляни. Нашият екип се старае да добавя постоянно разнородни материали за Древните римляни. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за Древните римляни. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и Древните римляни. Древните римляни, снимки и мнения.