Полтъргайст разхвърля игли в дома на семейство

Полтъргайст разхвърля игли в дома на семейство

0

Полтъргайст вилнее в дома на семейство от Нижни Новгород, Русия. Причудливото съзнание до такава степен е взело страха на хората, че те са готови на всички, за да го изгонят от дома си.

1

Дом

Дом - Новите теми и публикации. Необясними явления, загадки и всичко свързано с Дом. Нашите статии за Дом от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Дом.
Дом - Окадете дома на Бъдни вечер да изгоните злите сили

Окадете дома на Бъдни вечер да изгоните злите сили

24.12.201427778

Бъдни вечер е един от най-важните семейни празници, посветени на дома, огнището, но и на умрелите родственици, които също се считат за част от семейството. Какво повеляват традициите на Бъдни вечер.

Дом - Как да направим водосвет на дома

Как да направим водосвет на дома

07.08.201407099

Подходящ ден за освещаване е Петковден. Той се празнува на 14 октомври. Датата се свързва с факта, че в миналото се е строило през лятото

Дом - Мълния порази девойка, докато спи в дома си

Мълния порази девойка, докато спи в дома си

30.05.201404685

Нетипичен инцидент се случи в сряда следобед в жилището на семейство от русенското село Ръжица. Кълбовидна мълния удари 16-годишна девойка, докато спи в дома си, пише Стандарт.

Дом - Най-силните талисмани за дома

Най-силните талисмани за дома

01.05.2013432338

Най-подходящи за дома са живите растения. Освен свежестта, която се носи от тях, зеленият им цвят излъчва положителна енергия – така необходима на всеки дом.

Дом - Разчистете дома си, за да изчистите лошите енергии

Разчистете дома си, за да изчистите лошите енергии

12.04.2013217056

Прочистете дома си от отрицателни енергии, като изхвърлите всичко счупено, пукнато и ненужно. Раздайте дрехите, които не сте носили повече от година. Пречистете дома си със свещи или светена вода.

Дом - Пречистване на дома с огън и вода

Пречистване на дома с огън и вода

02.10.2012447524

За да изчистите дома си от негативни енергии, съществуват проверени методи. Добре е да приложите някой от тях, ако в дома ви постоянно всички се карат помежду си и цари напрежение.

Дом - Как да привлечем богатството в дома си

Как да привлечем богатството в дома си

11.09.2011046602

За да привлечете богатството в дома си, специалисти по фън шуй препоръчват поне два пъти годишно да пренареждате дрехите си. Изхвърлете дрехи, които не сте носили повече от една година.

Дом - Как да не прекалим с фън шуй

Как да не прекалим с фън шуй

28.03.201124279

Фън-шуй принципите, които са писък на модата в обзавеждането, трябва да се спазват, без това да нарушава общата хармония в дома и да са съобразени с вкуса на стопаните.

На тази страница ще се натъкнеш на последните теми и статии за Дом. Нашият екип се старае да публикува често разнородни материали на тема Дом. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за Дом. Съновник.бг - портал за интерпретиране на сънища, загадки, мистерии и Дом. Дом, съвети и мнения.