Двете лица на злодея: За добрите и благородни дела на Хитлер

Двете лица на злодея: За добрите и благородни дела на Хитлер

0

Адолф Хитлер е име, което веднага се асоцира с психопат и чудовище, предизвикало смъртта на милиони. Това си остава част от историята, но за да сме коректни към биографията му, Хитлер не е бил единствено демон, а и спасител за хиляди

1

Доброта

Доброта - Последните текстове и статии. Необясними явления, загадки и всичко относно Доброта. Любопитни статии за Доброта от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Доброта.
Доброта - Добротата, която винаги се връща

Добротата, която винаги се връща

06.04.20170520

Добротата винаги се връща, но това се случва, когато правим добро, без да мислим, че трябва да получим нещо в замяна. Много често се получава малък жест от ваша страна да се върне, когато имате най-голяма нужда от подкрепа.

Доброта - Уроците за щастлив живот от най-щастливия човек на Земята

Уроците за щастлив живот от най-щастливия човек на Земята

09.11.201608341

Учени от цял свят определят френския будистки монах Матю Рикар като най-щастливия човек на Земята. За пълноценен и щастлив живот той дава няколко насоки, които всеки от нас може да спазва.

Доброта - Незабравимите мъдрости на Майка Тереза

Незабравимите мъдрости на Майка Тереза

05.09.201601188

Само жената може да създаде семейството. Но семейството може да бъде разрушено от нея.

Доброта - Притча за особняка

Притча за особняка

30.11.201503710

В едно село живеел добър и благороден мъж, който обаче рядко общувал със своите съселяни. Той ненавиждал злобата и алчността, от които те били водени и предпочитал да стои далеч от тях.

Доброта - Притча за съседския дар

Притча за съседския дар

08.09.201502511

Един мъж се нанесъл в нова къща и с удоволствие започнал да си обработва градинката около нея. Той бил човек, който оценява и най-малките неща в живота, ето защо дори птичите песни и красотата на цветята можели да го накарат да се усмихва.

Доброта - Притча за учителя

Притча за учителя

16.05.201502181

Учителят живее във всеки нуждаещ се. Когато правиш добро за него, ти получаваш най-ценните уроци.

Доброта - Доброто се връща

Доброто се връща

08.03.201505167

В края на деветнадесетото столетие шотландският фермер Флеминг вървял към дома си. Ненадейно той чул шум от близкото блато и забелязал, че вътре е паднало момче, което се опитва да излезе.

Доброта - Атанасовците привличат жените с мекия си характер

Атанасовците привличат жените с мекия си характер

18.01.201523540

Енергията на името оказва влияние на характера и живота на всеки от нас. Мъжете, които носят името Атанас и са именяци на 18 януари, са известни със своята доброта и благ характер.

На текущата страница ще откриеш последните любопитни теми и публикации относно Доброта. Редакторският ни екип се стреми да добавя постоянно разнообразни текстове за Доброта. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Доброта. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Доброта. Доброта, снимки и класации.