Какво означава, ако имате буква М на дланта си

Какво означава, ако имате буква М на дланта си

16

Тези хора се борят с всички сили и когато правят нещо, влагат цялото си същество и воля. По тази причина очакват, че и другите ще са като тях. Често обаче биват разочаровани.

1

Длан

Длан - Актуални заглавия и материали. Мистерии, загадки и всичко относно Длан. Любопитни статии за Длан от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Длан.
Длан - По ръката се познава дали ще сме щастливи

По ръката се познава дали ще сме щастливи

31.05.2014321321

Според науката за гледане на ръка – хиромантия, от линията на живота и брака може да се разбере дали един човек ще бъде щастлив и дали ще се омъжи за голямата си любов.

Длан - Изобретателите имат увеличени палци

Изобретателите имат увеличени палци

04.01.201102926

Хората, които имат увеличени палци, обикновено стават изобретатели. Формата на дланта и на пръстите показва каква е най-добрата професия за даден човек.

На текущата подстраница ще намериш избрани материали и статии относно Длан. Редакторският ни екип се старае да добавя постоянно различни материали за Длан. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за Длан. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и Длан. Длан, снимки и отзиви.