Кажи ми кой ден си роден и ще ти кажа какъв е късметът ти!

Кажи ми кой ден си роден и ще ти кажа какъв е късметът ти!

Късметът на всеки човек зависи от деня, в който се е родил. Вижте в нашата галерия дните от седмицата и проверете коя е сферата, в която ви е отредено да сте най-успешни.

1

Ден на раждане

Ден на раждане - Актуални теми и публикации. Мистерии, загадки и всичко касещо Ден на раждане. Материали за Ден на раждане от древността до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Ден на раждане.
Ден на раждане - Хората, родени в тези дни, имат специална мисия!

Хората, родени в тези дни, имат специална мисия!

20.09.20161143751

Ако и вие сте сред тях или просто имате близък човек, роден в някой от упоменатите дни, можете да проверите какво му е предопределено в следващите редове.

Ден на раждане - Цветен хороскоп според деня на раждане

Цветен хороскоп според деня на раждане

23.04.2016011913

Може да ви се струва доста странно, но всеки човек си има цвете талисман. То зависи от деня, в който сме родени. Освен че ни носи късмет, това растение разкрива и някои неподозирани черти от характера ни.

Ден на раждане - Гледане по системата на Питагор

Гледане по системата на Питагор

26.09.2013020102

Номерологията е сред най-разпространените мистични вярвания и традиции за езотеричната връзка между човека и числата. Цифровите стойности, освен като част от математиката, стават част и от астрологията и навлизат в сферата на паранормалното.

Ден на раждане - Характер и съдба на дете, родено в събота

Характер и съдба на дете, родено в събота

08.03.2013025536

Децата, родени в събота, са под покровителството на планетата Сатурн. Животът им отрано е пълен с ограничения и изпитания, но те успяват да се справят с всяко предизвикателство на съдбата.

Ден на раждане - Характер и съдба на дете, родено в петък

Характер и съдба на дете, родено в петък

03.03.2013027598

Децата, които са родени в петък, са под покровителството на Венера – планетата на любовта и красотата. Такива деца имат много силен магнетизъм, който привлича хората към тях още докато са бебета.

Ден на раждане - Характер и съдба на дете, родено в четвъртък

Характер и съдба на дете, родено в четвъртък

26.02.2013034677

Още от малки децата, родени в четвъртък, мечтаят да работят в сферата на бизнеса. Развитието на децата, родени в четвъртия ден от седмицата, трябва да се поощрява от рано, тъй като те имат интерес към всичко.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни