Откриха нова планета около близнак на Слънцето

Откриха нова планета около близнак на Слънцето

0

Тези дни астрономи направиха ново звездно откритие. Те са регистрирали съществуването на три екзопланети в звезден куп, едната от които орбитира около звезда близначка на Слънцето.

1

Двойници на Слънцето

Двойници на Слънцето - Най-новите теми и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко на тема Двойници на Слънцето. Материали за Двойници на Слънцето от Средновековието до наше време. Феномени, загадки, паранормални явления и Двойници на Слънцето.
Двойници на Слънцето - Звезда-двойник вещае злокобно бъдеще за Земята

Звезда-двойник вещае злокобно бъдеще за Земята

26.05.201387362

Една звезда отдалечена на 6. 7 милиарда светлини е в състояние да предскаже бъдещето на нашата планета. И то не е розово. До този извод са стигнали учените от наблюденията си върху звездата-двойник на Слънцето.

В Съновник.бг на тази страница ще откриеш най-новите заглавия и статии на тема Двойници на Слънцето. Редакторският ни екип се старае да въвежда редовно любопитни текстове относно Двойници на Слънцето. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за Двойници на Слънцето. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и Двойници на Слънцето. Двойници на Слънцето, идеи и потребителски оценки.