Меркурий е в Стрелец! Вижте какво предстои

Меркурий е в Стрелец! Вижте какво предстои

Меркурий в митологията е вестителят на боговете и от 5 ноември ще се намира в Стрелец. Планетата е бърза, активна, свързана с интелекта и се доверява на комуникацията. Движението ѝ в Стрелец ще повлияе на общуването, мисленето, интелекта и търговията.

1

Движение на планетите

Движение на планетите - Най-новите теми и публикации. Необясними явления, загадки и всичко за Движение на планетите. Материали за Движение на планетите от Средновековието до днес. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Движение на планетите.
Движение на планетите - Юпитер влиза в Скорпион! Вижте какво ви очаква

Юпитер влиза в Скорпион! Вижте какво ви очаква

10.10.201701299

От 10 октомври планетата на изобилието, късмета и успеха ще се движи в зодия Скорпион. Юпитер ще остане в територията на водната зодия до 8 ноември 2018 година.

Движение на планетите - Марс е в Телец! Започва периодът на бавен напредък

Марс е в Телец! Започва периодът на бавен напредък

10.03.201706963

От 10 март до 21 април планетата на действието Марс ще се движи в територията на земния Телец. Транзитът ще забави и укроти бурната енергия на Червената планета и ще я концентрира, вместо да се разпилява без цел и посока.

Движение на планетите - Юпитер влиза във Везни – вижте какво да очаквате

Юпитер влиза във Везни – вижте какво да очаквате

10.09.201609305

От 10 септември до 11 октомври Юпитер ще се движи в територията на зодия Везни, което ще стимулира връзките – бизнес и романтични. В тази година планетата сключва няколко важни аспекта.

Движение на планетите - Седмичният хороскоп за всяка зодия до 10 април

Седмичният хороскоп за всяка зодия до 10 април

04.04.201609829

От този вторник Венера ще се премести от Риби в Овен и ще остане на територията на огнената зодия до 30 април. На 7 април в Овен ще бъде и Новолунието за месеца.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни