Хората, родени в тези дни, имат специална мисия!

Хората, родени в тези дни, имат специална мисия!

1

Ако и вие сте сред тях или просто имате близък човек, роден в някой от упоменатите дни, можете да проверите какво му е предопределено в следващите редове.

1

Дата на раждане

Дата на раждане - Последните текстове и публикации. Мистика, загадки и всичко за Дата на раждане. Материали за Дата на раждане от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Дата на раждане.
Дата на раждане - Как часът на раждане влияе на съдбата ни

Как часът на раждане влияе на съдбата ни

30.09.2013839021

Вярва се, че освен датата на раждане, часът също участва при определянето на жизнената ни съдба и влияе на характера ни.

Дата на раждане - Тълкуване на асцендента

Тълкуване на асцендента

14.08.2013435982

За да определите асцендента си, е необходимо да знаете точната си дата на раждане и точния час. Той оказва влияние върху поведението, реакциите, очакванията и защитните механизми.

Дата на раждане - Характер и съдба на дете, родено в неделя

Характер и съдба на дете, родено в неделя

13.03.20131924040

Децата, родени в неделя, са подвластни на Слънцето. Още от малки тези деца искат да са лидери. Когато пораснат, те никога не остават в сянката на другите.

Дата на раждане - Характер според сезона на раждане

Характер според сезона на раждане

12.03.20132014447

В зависимост от сезона, в който е роден човек, той има определени качества на характера. Жените, родени през зимата имат мъжки характер, а зимните мъже са непредсказуеми

Дата на раждане - Характер и съдба на дете, родено в петък

Характер и съдба на дете, родено в петък

03.03.20131622469

Децата, които са родени в петък, са под покровителството на Венера – планетата на любовта и красотата. Такива деца имат много силен магнетизъм, който привлича хората към тях още докато са бебета.

Дата на раждане - Характер и съдба на дете, родено в сряда

Характер и съдба на дете, родено в сряда

22.02.20131819830

От малки децата, родени в сряда, се отличават с много развит интелект. Децата, които са родени през третия ден от седмицата, имат нежна и ранима душа.

Дата на раждане - Характер и съдба на дете, родено във вторник

Характер и съдба на дете, родено във вторник

19.02.20132641511

Децата, родени във вторник, са изключително енергични и не престават да бъдат такива и когато пораснат. Още от малки те могат да проявят известна агресия.

Дата на раждане - Характер и съдба на дете, родено в понеделник

Характер и съдба на дете, родено в понеделник

14.02.20131122472

Децата, които са родени в понеделник, винаги са емоционални и приемат света като място, събрало най-прекрасните същества. Те проявяват състрадание към всички – хора и животинки.

Дата на раждане - Какво животно си според славянския хороскоп

Какво животно си според славянския хороскоп

09.09.201235159579

Според датата на раждане славяните са оприличавали всеки човек на определено животно, тъй като родените на определена дата са били носители на определени качества.

Дата на раждане - Коя зодия съм според месеца и датата на раждане

Коя зодия съм според месеца и датата на раждане

15.08.201244639073

Ако се колебаете коя зодия сте според месеца и датата на раждане, вижте как са разделени зодиакалните знаци по месеци и техните характеристики.

Популярно днес

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

На текущата подстраница ще откриеш подбрани любопитни теми и статии на тема Дата на раждане. Екипът на Съновник.бг се стреми да въвежда редовно разнообразни текстове относно Дата на раждане. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за Дата на раждане. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и Дата на раждане. Дата на раждане, идеи и класации.