По ДНК разкриват косата и очите на престъпници

По ДНК разкриват косата и очите на престъпници

ДНК маркери разкриват цвета на косата на заподозрени престъпници. Разработва се тест, който разкрива цвета на очите на заподозрените, както и възрастта им.

1

ДНК Тест

ДНК Тест - Най-новите теми и материали. Мистика, загадки и всичко за ДНК Тест. Нашите статии за ДНК Тест от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и ДНК Тест.
ДНК Тест - Шокиращо разкритие: Джак Изкормвача е жена

Шокиращо разкритие: Джак Изкормвача е жена

21.08.200947693

Нови научни тестове доказват, че серийният убиец Джак Изкормвача не е мъж, а жена. Учените направили ДНК-тест на слюнката по плика на едно от писмата в Скотланд Ярд, които психопата пращал.

ДНК Тест - Жена роди близнаци, но от различни мъже

Жена роди близнаци, но от различни мъже

18.05.20091862208

Майката се разтревожила, когато започнало да й прави впечатление, че децата и изобщо не си приличали. След направените ДНК тестове се оказало, че бебетата имат различни бащи.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...