По ДНК разкриват косата и очите на престъпници

По ДНК разкриват косата и очите на престъпници

0

ДНК маркери разкриват цвета на косата на заподозрени престъпници. Разработва се тест, който разкрива цвета на очите на заподозрените, както и възрастта им.

1

ДНК Тест

ДНК Тест - Най-новите теми и материали. Мистика, загадки и всичко за ДНК Тест. Нашите статии за ДНК Тест от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и ДНК Тест.
ДНК Тест - Шокиращо разкритие: Джак Изкормвача е жена

Шокиращо разкритие: Джак Изкормвача е жена

21.08.200947658

Нови научни тестове доказват, че серийният убиец Джак Изкормвача не е мъж, а жена. Учените направили ДНК-тест на слюнката по плика на едно от писмата в Скотланд Ярд, които психопата пращал.

ДНК Тест - Жена роди близнаци, но от различни мъже

Жена роди близнаци, но от различни мъже

18.05.20091861994

Майката се разтревожила, когато започнало да й прави впечатление, че децата и изобщо не си приличали. След направените ДНК тестове се оказало, че бебетата имат различни бащи.

В актуалната подстраница ще намериш подбрани заглавия и публикации за ДНК Тест. Нашият екип се стреми да публикува често любопитни текстове на тема ДНК Тест. Пишете ни ако имате предложения или въпроси, ще се радваме да разширим показаните статии за ДНК Тест. Съновник.бг - сайт за интерпретиране на сънища, загадки, мистика и ДНК Тест. ДНК Тест, съвети и потребителски оценки.