Доказано! Октоподите са извънземни

Доказано! Октоподите са извънземни

0

Октоподите не са от нашата планета. Изследване, което доказва този факт, е на път да преобърне всички представи за Земята.

1

ДНК

ДНК - Най-новите текстове и статии. Паранормални явления, загадки и всичко касещо ДНК. Материали за ДНК от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и ДНК.
ДНК - Създават атлас на човешките клетки

Създават атлас на човешките клетки

21.02.2017083

Глобална инициатива за описването и включването на човешките клетки в огромен атлас стартира наскоро. Амбициозното начинание ще хвърли нов поглед върху разбирането за човешките болести.

ДНК - Космосът променя ДНК-то на човека! Уникални разкрития ще ви оставят без думи

Космосът променя ДНК-то на човека! Уникални разкрития ще ви оставят без думи

09.02.20170315

Човешкото ДНК се променя по странен начин в Космоса. Излизането извън атмосферата на Земята винаги е предизвиквал серия от въпроси. На част от тях днес учените вече могат да дадат обоснован отговор.

ДНК - Кои бяха най-големите научни открития за 2016 година

Кои бяха най-големите научни открития за 2016 година

29.12.20160596

Няколко научни открития бяха истински пробив през 2016 година, а списание Сайънс събира най-големите от тях, които могат да променят напълно познатия ни свят.

ДНК - Разгадаха защо човешката еволюция е спряла!

Разгадаха защо човешката еволюция е спряла!

20.05.20160508

Докато животът на Земята продължава да се развива постоянно, генетичният код, който стои в основата му, не се е променил в последните няколко милиарда години. В един момент в историята на планетата еволюцията просто е спряла

ДНК - На тайна среща обсъдиха създаването на изкуствен човешки геном

На тайна среща обсъдиха създаването на изкуствен човешки геном

19.05.20160353

В началото на месец май около 150 учени, адвокати и предприемачи се срещнаха на тайна среща, за да обсъдят възможността за създаване на изцяло синтетичен човешки геном.

ДНК - Ще можем ли в скоро време да хакнем човешкото тяло?

Ще можем ли в скоро време да хакнем човешкото тяло?

06.04.20160358

Усилието да се впрегне силата на живите клетки направи огромна крачка напред благодарение на нов метод, който е на път да направи революция в синтетичната биология. Учените са успели буквално да хакнат жива клетка

ДНК - Учени: Децата на бъдещето ще имат по 32 родители

Учени: Децата на бъдещето ще имат по 32 родители

03.04.20160526

Научните постижения скоро ще позволят на децата да имат произволен брой родители, предупреждават правни експерти. Мултиродителството е просто въпрос на време, показват опити

ДНК - Имаме най-сходно ДНК с италианците

Имаме най-сходно ДНК с италианците

12.10.20150877

Противно на ширещото се в обществото мнение и на историческите анали, най-близкият народ по кръв до българите е италианският. Неочакваната новина съобщи световноизвестният генетик професор Давид Карамели.

ДНК - Забележителните открития, направени под влиянието на наркотици

Забележителните открития, направени под влиянието на наркотици

09.10.201501256

Широко разпространяван мит е, че някои забранени стимуланти могат да провокират до такава степен креативността на един човек, че той да стигне велики научни открития, засягащи цялото човечество.

ДНК - Революционно: В бъдеще съхраняваме всички данни в ДНК

Революционно: В бъдеще съхраняваме всички данни в ДНК

20.08.20150351

В бъдеще ще съхраняване всички данни, цялата информация, които са ни нужни в човешкото ДНК. Революционното откритие е дело на учени от Федералния технологичен институт на Швейцария.

На актуалната страница ще попаднеш на най-новите заглавия и публикации на тема ДНК. Екипът на Съновник.бг се стреми да въвежда редовно любопитни текстове относно ДНК. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за ДНК. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и ДНК. ДНК, идеи и потребителски оценки.