Чудовищни гущери владеели небесата на Румъния преди 70 милиона години

Чудовищни гущери владеели небесата на Румъния преди 70 милиона години

0

Наскоро палентолози откриха фосили на чудовищен летящ динозавър, който имал толкова голяма захапка, че вероятно е можел да поглъща плячката си цяла. Макар и официалното име, което съществото получи, да е Hatzegopteryx, то стана бързо известно като. . .

1

Гущери

Гущери - Най-новите заглавия и материали. Паранормални явления, загадки и всичко на тема Гущери. Любопитни статии за Гущери от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Гущери.
Гущери - Сензационно откритие на Венера доказва същестуваването на извънземни

Сензационно откритие на Венера доказва същестуваването на извънземни

11.11.201601577

Според професор Лъчезар Филипов от Института за космически изследвания и технологии данните ясно доказват съществуването на извънземен живот.

Гущери - Динозавърски митове, в които сигурно вярвате

Динозавърски митове, в които сигурно вярвате

07.07.20160422

Динозаврите са процъфтявали в глобален мащаб. Те най-вероятно биха населявали планетата ни и до днес, ако злощастният астероид не бе ударил Земята в района на Мексико

Гущери - Гигантски гущери заплашвали кроманьонците в Австралия

Гигантски гущери заплашвали кроманьонците в Австралия

05.10.20150505

Първите хора, стъпили в Австралия пред повече от 50 века, е трябвало да извоюват мястото си на континента от гигантски земни влечуги, властвали до тогава там. Това не е сценарий за научнофантастичен филм, а резултат от археологическо проучване

Гущери - И животните имат трето око

И животните имат трето око

15.09.201121697

Гущерите туатари от Нова Зеландия имат трето око, което е снабдено с роговица и зрителен нерв. Третото око на туатарите се намира върху предната горна част на главата им.

В Съновник.бг на тази подстраница ще се натъкнеш на най-новите заглавия и публикации относно Гущери. Редакторският ни екип се стреми да добавя постоянно любопитни текстове за Гущери. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Гущери. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Гущери. Гущери, снимки и потребителски оценки.