Чудовищни гущери владеели небесата на Румъния преди 70 милиона години

Чудовищни гущери владеели небесата на Румъния преди 70 милиона години

0

Наскоро палентолози откриха фосили на чудовищен летящ динозавър, който имал толкова голяма захапка, че вероятно е можел да поглъща плячката си цяла. Макар и официалното име, което съществото получи, да е Hatzegopteryx, то стана бързо известно като. . .

1

Гущери

Гущери - Най-новите заглавия и материали. Паранормални явления, загадки и всичко на тема Гущери. Любопитни статии за Гущери от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Гущери.
Гущери - Сензационно откритие на Венера доказва същестуваването на извънземни

Сензационно откритие на Венера доказва същестуваването на извънземни

11.11.201601251

Според професор Лъчезар Филипов от Института за космически изследвания и технологии данните ясно доказват съществуването на извънземен живот.

Гущери - Динозавърски митове, в които сигурно вярвате

Динозавърски митове, в които сигурно вярвате

07.07.20160333

Динозаврите са процъфтявали в глобален мащаб. Те най-вероятно биха населявали планетата ни и до днес, ако злощастният астероид не бе ударил Земята в района на Мексико

Гущери - Гигантски гущери заплашвали кроманьонците в Австралия

Гигантски гущери заплашвали кроманьонците в Австралия

05.10.20150451

Първите хора, стъпили в Австралия пред повече от 50 века, е трябвало да извоюват мястото си на континента от гигантски земни влечуги, властвали до тогава там. Това не е сценарий за научнофантастичен филм, а резултат от археологическо проучване

Гущери - И животните имат трето око

И животните имат трето око

15.09.201121635

Гущерите туатари от Нова Зеландия имат трето око, което е снабдено с роговица и зрителен нерв. Третото око на туатарите се намира върху предната горна част на главата им.

Имал си сън за Гущери и те интересува какво символизира? В Съновник.бг на тази подстраница ще научиш значението на Гущери в твоя сън. Съновник - Гущери.