Погребан ли е Александър Македонски край Гоце Делчев

Погребан ли е Александър Македонски край Гоце Делчев

2

От няколко години в научните среди тече разпален спор дали великият пълководец Александър Македонски е погребан в откритата през 2009 година гробница до древния Амфиполис, намираща се до Гоце Делчев.

1

Гробница в Амфиполис

Гробница в Амфиполис - Актуални заглавия и статии. Мистерии, загадки и всичко касещо Гробница в Амфиполис. Нашите статии за Гробница в Амфиполис от древността до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Гробница в Амфиполис.
Гробница в Амфиполис - В гробницата в Амфиполис е жената на Александър Велики

В гробницата в Амфиполис е жената на Александър Велики

08.12.201411423

Местните легенди познават района на Амфиполис като гробницата на царицата. Друга теория обаче твърди, че подобно погребение е по-типично за някои знатен генерал.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...