Погребан ли е Александър Македонски край Гоце Делчев

Погребан ли е Александър Македонски край Гоце Делчев

2

От няколко години в научните среди тече разпален спор дали великият пълководец Александър Македонски е погребан в откритата през 2009 година гробница до древния Амфиполис, намираща се до Гоце Делчев.

1

Гробница в Амфиполис

Гробница в Амфиполис - Актуални заглавия и статии. Мистерии, загадки и всичко касещо Гробница в Амфиполис. Нашите статии за Гробница в Амфиполис от древността до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Гробница в Амфиполис.
Гробница в Амфиполис - В гробницата в Амфиполис е жената на Александър Велики

В гробницата в Амфиполис е жената на Александър Велики

08.12.201411407

Местните легенди познават района на Амфиполис като гробницата на царицата. Друга теория обаче твърди, че подобно погребение е по-типично за някои знатен генерал.

В Съновник.бг на тази страница ще намериш избрани любопитни теми и статии за Гробница в Амфиполис. Редакторският ни екип се старае да въвежда често различни материали на тема Гробница в Амфиполис. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за Гробница в Амфиполис. Съновник.бг - портал за интерпретиране на сънища, загадки, мистерии и Гробница в Амфиполис. Гробница в Амфиполис, съвети и отзиви.