В кой кръг на Ада ще се пържи всяка зодия?

В кой кръг на Ада ще се пържи всяка зодия?

0

Понеже всяка една от 12-те зодии има черта характера, която я води към големи грехове, лесно може да попадне в един от 9-те кръга на Ада, ако бързо не се промени.

1

Грехове

Грехове - Актуални текстове и материали. Необясними явления, загадки и всичко за Грехове. Нашите статии за Грехове от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Грехове.
Грехове - Изгря Черна Луна – тайните ни грехове и желания излизат наяве

Изгря Черна Луна – тайните ни грехове и желания излизат наяве

18.02.201515291

Тази вечер може да наблюдаваме астрономическото явление Черна Луна. В астрологията то се нарича Лилит и се смята за период, в които изплуват тайните ни грехове и желания.

Грехове - Притча за монаха

Притча за монаха

11.01.201511763

Притчата ни учи, че няма малък и голям грях. Всяко прегрешение може да се окаже фатално.

Грехове - Пътят на душата към задгробния живот

Пътят на душата към задгробния живот

02.05.2010729045

Има ли живот след смъртта и къде отива душата, след като напусне тялото? Вижте според Библията какъв път изминава душата от момента на смъртта до изкачването си на небето. Задгробен живот и грехове.

В актуалната страница ще откриеш последните материали и статии за Грехове. Нашият екип се старае да публикува често различни материали на тема Грехове. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за Грехове. Съновник.бг - портал за интерпретиране на сънища, загадки, мистерии и Грехове. Грехове, съвети и отзиви.