ЦЕРН: Черните дупки ни водят към паралелни светове!

ЦЕРН: Черните дупки ни водят към паралелни светове!

0

Един от основните въпроси във физиката е т. нар. М-теория. Според нея множеството измерения биха могли да скрият допълнителни вселени. Това е само една от частите на Струнната теория

1

Гравитационни вълни

Гравитационни вълни - Последните теми и материали. Мистерии, загадки и всичко свързано с Гравитационни вълни. Нашите статии за Гравитационни вълни от вековете до наше време. Феномени, исторически факти, паранормални явления и Гравитационни вълни.
Гравитационни вълни - Кои бяха най-големите научни открития за 2016 година

Кои бяха най-големите научни открития за 2016 година

29.12.20160759

Няколко научни открития бяха истински пробив през 2016 година, а списание Сайънс събира най-големите от тях, които могат да променят напълно познатия ни свят.

Гравитационни вълни - Айнщайн e прав! Открити са гравитациите вълни, които прогнозира

Айнщайн e прав! Открити са гравитациите вълни, които прогнозира

12.02.201611254

Обявиха на конференция във Вашингтон, че за първи път са успели са засекат гравитационните вълни, които според хипотезата смущават времето и пространството.

Гравитационни вълни - Учени засекли сигнал от гравитационни вълни

Учени засекли сигнал от гравитационни вълни

13.01.201601048

Лорънс Краус от щатския университет на Аризона заявил в социалните мрежи, че е открито сигурно доказателство за съществуването на гравитационните вълни.

Гравитационни вълни - Учени откриха първичните гравитационни вълни

Учени откриха първичните гравитационни вълни

20.03.201401325

Американски астрофизици от обсерваторията BICEP2 успяха да открият първичните гравитационни вълни, които са породили Големият взрив.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

На тази страница ще откриеш избрани любопитни теми и статии относно Гравитационни вълни. Редакторският ни екип се старае да добавя постоянно разнообразни текстове за Гравитационни вълни. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Гравитационни вълни. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Гравитационни вълни. Гравитационни вълни, снимки и класации.