Кои бяха най-големите научни открития за 2016 година

Кои бяха най-големите научни открития за 2016 година

0

Няколко научни открития бяха истински пробив през 2016 година, а списание Сайънс събира най-големите от тях, които могат да променят напълно познатия ни свят.

1

Гравитационни вълни

Гравитационни вълни - Последните теми и материали. Мистерии, загадки и всичко свързано с Гравитационни вълни. Нашите статии за Гравитационни вълни от вековете до наше време. Феномени, исторически факти, паранормални явления и Гравитационни вълни.
Гравитационни вълни - Айнщайн e прав! Открити са гравитациите вълни, които прогнозира

Айнщайн e прав! Открити са гравитациите вълни, които прогнозира

12.02.201611227

Обявиха на конференция във Вашингтон, че за първи път са успели са засекат гравитационните вълни, които според хипотезата смущават времето и пространството.

Гравитационни вълни - Учени засекли сигнал от гравитационни вълни

Учени засекли сигнал от гравитационни вълни

13.01.20160978

Лорънс Краус от щатския университет на Аризона заявил в социалните мрежи, че е открито сигурно доказателство за съществуването на гравитационните вълни.

Гравитационни вълни - Учени откриха първичните гравитационни вълни

Учени откриха първичните гравитационни вълни

20.03.201401290

Американски астрофизици от обсерваторията BICEP2 успяха да открият първичните гравитационни вълни, които са породили Големият взрив.

На тази страница ще откриеш избрани любопитни теми и статии относно Гравитационни вълни. Редакторският ни екип се старае да добавя постоянно разнообразни текстове за Гравитационни вълни. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Гравитационни вълни. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Гравитационни вълни. Гравитационни вълни, снимки и класации.