ЦЕРН: Черните дупки ни водят към паралелни светове!

ЦЕРН: Черните дупки ни водят към паралелни светове!

Един от основните въпроси във физиката е т. нар. М-теория. Според нея множеството измерения биха могли да скрият допълнителни вселени. Това е само една от частите на Струнната теория

1

Гравитационни вълни

Гравитационни вълни - Последните теми и материали. Мистерии, загадки и всичко свързано с Гравитационни вълни. Нашите статии за Гравитационни вълни от вековете до наше време. Феномени, исторически факти, паранормални явления и Гравитационни вълни.
Гравитационни вълни - Кои бяха най-големите научни открития за 2016 година

Кои бяха най-големите научни открития за 2016 година

29.12.20160809

Няколко научни открития бяха истински пробив през 2016 година, а списание Сайънс събира най-големите от тях, които могат да променят напълно познатия ни свят.

Гравитационни вълни - Айнщайн e прав! Открити са гравитациите вълни, които прогнозира

Айнщайн e прав! Открити са гравитациите вълни, които прогнозира

12.02.201601268

Обявиха на конференция във Вашингтон, че за първи път са успели са засекат гравитационните вълни, които според хипотезата смущават времето и пространството.

Гравитационни вълни - Учени засекли сигнал от гравитационни вълни

Учени засекли сигнал от гравитационни вълни

13.01.201601053

Лорънс Краус от щатския университет на Аризона заявил в социалните мрежи, че е открито сигурно доказателство за съществуването на гравитационните вълни.

Гравитационни вълни - Учени откриха първичните гравитационни вълни

Учени откриха първичните гравитационни вълни

20.03.201401342

Американски астрофизици от обсерваторията BICEP2 успяха да открият първичните гравитационни вълни, които са породили Големият взрив.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...