Поверията при празнуването на Голяма Богородица

Поверията при празнуването на Голяма Богородица

0

На 15 август християните честват успение на Света Богородица, като днешният празник в календара се отбелязва и като Голяма Богородица. Днес се почита Божията майка – покровителка на майчинството.

1

Голяма Богородица

Голяма Богородица - Новите теми и статии. Мистика, загадки и всичко относно Голяма Богородица. Материали за Голяма Богородица от Средновековието до наше време. Феномени, загадки, паранормални събития и Голяма Богородица.
Голяма Богородица - Почитаме Успение Богородично

Почитаме Успение Богородично

15.08.201401107

На 15-ти август християнският свят отбелязва Успение Богородично или Голяма Богородица. Това е един от най-големите християнски празници и е почитан както от православната църква, така и от католическата.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

На тази подстраница ще откриеш подбрани любопитни теми и публикации на тема Голяма Богородица. Редакторският ни екип се старае да въвежда редовно разнородни материали относно Голяма Богородица. Пишете ни ако имате коментари или критики, ще се радваме да разширим събраните материали за Голяма Богородица. Съновник.бг - портал за тълкуване на сънища, загадки, мистерии и Голяма Богородица. Голяма Богородица, идеи и мнения.