Почитаме Успение Богородично

Почитаме Успение Богородично

На 15-ти август християнският свят отбелязва Успение Богородично или Голяма Богородица. Това е един от най-големите християнски празници и е почитан както от православната църква, така и от католическата.

1

Голяма Богородица

Голяма Богородица - Новите теми и статии. Мистика, загадки и всичко относно Голяма Богородица. Материали за Голяма Богородица от Средновековието до наше време. Феномени, загадки, паранормални събития и Голяма Богородица.
Голяма Богородица - Поверията при празнуването на Голяма Богородица

Поверията при празнуването на Голяма Богородица

15.08.201707245

На 15 август християните честват успение на Света Богородица, като днешният празник в календара се отбелязва и като Голяма Богородица. Днес се почита Божията майка – покровителка на майчинството.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...