Ето кое ще ни носи късмет в годината на Огнения петел

Ето кое ще ни носи късмет в годината на Огнения петел

0

На 28 януари според китайската митология ще навлезем в годината на Огнения петел и за да разчитаме ма късмета си според суеверията трябва да направим няколко промени в обстановката около нас.

1

Година на Огнения петел

Година на Огнения петел - Новите заглавия и публикации. Мистерии, загадки и всичко относно Година на Огнения петел. Любопитни статии за Година на Огнения петел от древността до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Година на Огнения петел.
Година на Огнения петел - Предстоящата 2017-та ще е годината на Огнения петел

Предстоящата 2017-та ще е годината на Огнения петел

12.12.2016011457

Според китайския календар новата 2017 година ще е подвластна на Огнения петел. Това ще донесе топлина и спокойствие в семейството, но и ще се наложи да преосмислим някои от житейските си решения.

Година на Огнения петел - Ето кои ще са 5-те зодии, за които 2017-та ще е най-щастливата година

Ето кои ще са 5-те зодии, за които 2017-та ще е най-щастливата година

03.12.20160444447

За астрологията Новата година ще е продължение на промените, които сме започнали през 2016-та, а 5 от зодиите ще се справят най-добре с предизвикателствата.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

На текущата страница ще попаднеш на избрани теми и публикации за Година на Огнения петел. Редакторският ни екип се старае да въвежда често разнородни материали относно Година на Огнения петел. Пишете ни ако имате коментари или критики, ще се радваме да разширим събраните материали за Година на Огнения петел. Съновник.бг - портал за тълкуване на сънища, загадки, мистерии и Година на Огнения петел. Година на Огнения петел, идеи и мнения.