Кон в чаша кафе вещае материална загуба

Кон в чаша кафе вещае материална загуба

1

Гледайте си сами на кафе, като предварително зададете въпрос, чийто отговор ще намерите по стените на чашата, където се е разляла утайката. Силует на кон предвещава материална загуба.

1

Гледане на Кафе

Гледане на Кафе - Новите текстове и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко на тема Гледане на Кафе. Нашите статии за Гледане на Кафе от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Гледане на Кафе.
Гледане на Кафе - Точният ритуал за гледане на кафе

Точният ритуал за гледане на кафе

05.08.2013126172

Гледането на кафе е древен ритуал, който според някои хипотези води своето начало от Етиопия, а от там арабските търговци го пренасят в Европа.

Гледане на Кафе - Суеверия с кафе

Суеверия с кафе

19.04.2013018639

Суеверни ли сте? Не се притеснявайте - много хора са. Дори любителите на кафе имат своя дял от суеверните вярвания. Ето някои от най-често срещаните суеверия, свързани с кафето.

Гледане на Кафе - Урок по гледане на кафе

Урок по гледане на кафе

10.01.2013011016

Стига да има въображение, всеки може да разчита фигурите, които се различават по чашата. Нека не забравяме, че гледането на кафе трябва да си остане по-скоро забавление, отколкото неопровержима информация, на която да вярваме безпрекословно.

Гледане на Кафе - Как правилно да гледаме на кафе

Как правилно да гледаме на кафе

10.01.201239944

Гледането на кафе е свързано с ритуали. Кафето се приготвя без добавка на захар и се изпива много бавно, с наслада от всяка глътка.

Гледане на Кафе - Турското кафе

Турското кафе

08.03.2011010133

Кафето трябва да бъде черно като ада, силно като смъртта и сладко като любовта. Гледането на утайка от кафе е резултат и от случайни, и от лични фактори.

Гледане на Кафе - И сами можем да си гледаме на кафе

И сами можем да си гледаме на кафе

08.01.2011131581

Всеки може да се научи сам да си гледа на кафе, за да си помогне в труден момент. Какво вещаят фигурите в чашата. Кое е нещастното място за гледащия си.

Гледане на Кафе - Гледането на кафе – как да предскажем съдбата

Гледането на кафе – как да предскажем съдбата

23.12.2010029249

Знаете ли, че във вашата чаша кафе има знаци, които разкриват бъдещето ви? Вижте как се гледа на кафе и някои знаци използвани при предсказанията с кафе или т. н. тасеография.

На актуалната подстраница ще попаднеш на най-новите любопитни теми и статии относно Гледане на Кафе. Редакторският ни екип се старае да добавя постоянно разнородни материали за Гледане на Кафе. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за Гледане на Кафе. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и Гледане на Кафе. Гледане на Кафе, снимки и мнения.