Убасуте - ритуалът, с който японците оставяли майките си да умрат от глад

Убасуте - ритуалът, с който японците оставяли майките си да умрат от глад

0

В годините на бедност и глад японците изпълнявали една доста нехуманна практика, наричана убасуте, което означава изоставяне не възрастна жена.

1

Глад

Глад - Новите теми и публикации. Необясними явления, загадки и всичко относно Глад. Нашите статии за Глад от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Глад.
Глад - Най-големите бежански кризи в историята

Най-големите бежански кризи в историята

10.01.201701025

Днес Европа е изправена пред невиждана бежанска вълна. Поне така се опитват да ни убедят от новините. Без да омаловажаваме една от най-голямата кризи на нашето съвремие, истината е, че подобни бежански вълни не са нищо ново.

Глад - Глад и войни очакват човечеството, ако не спрем с разхищенията

Глад и войни очакват човечеството, ако не спрем с разхищенията

20.12.20161412

Човечеството продължава да расте със зашеметяващи темпове. В същото време експерти предупреждават, че ресурсите, които са необходими за изхранването на световното население, стават все по-оскъдни.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

На текущата подстраница ще се натъкнеш на последните теми и статии за Глад. Нашият екип се старае да публикува често разнородни материали на тема Глад. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за Глад. Съновник.бг - портал за интерпретиране на сънища, загадки, мистерии и Глад. Глад, съвети и мнения.