Вижте скритите доказателства, че великаните са съществували

Вижте скритите доказателства, че великаните са съществували

Историите за великани и страховити гиганти са осеяли цялата човешка митология и фолклор. Гигантите обаче са факт, който научната общност умело прикрива от десетилетия.

1

Гигантски Кости

Гигантски Кости - Най-новите теми и статии. Паранормални явления, загадки и всичко за Гигантски Кости. Любопитни статии за Гигантски Кости от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Гигантски Кости.
Гигантски Кости - Гигантски кости открити в пещера в Бавария

Гигантски кости открити в пещера в Бавария

26.05.200977759

Даниел Фишер, военен фотограф, през ноември 2007 година се натъква на гигантски кости в пещерата Брайтенвинер, разположена в Бавария в близост до пункта.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...