Хокинг: Ново хапче за поумняване ще преобърне света

Хокинг: Ново хапче за поумняване ще преобърне света

0

Видният британски космолог Стивън Хонинг заяви в интервю за Форбс, че е изобретено ново хапче-чудо, което може да прави хората по-умни. Самият Хокинг го пие и казва, че е отключил неподозирани умствени способности.

1

Гении

Гении - Последните заглавия и статии. Мистика, загадки и всичко свързано с Гении. Любопитни статии за Гении от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Гении.
Гении - Гении, които дължат своето вдъхновение на наркотиците

Гении, които дължат своето вдъхновение на наркотиците

07.10.20160600

Докато употребата на наркотици със сигурност води до няколко очевидни риска, има много примери как гении в сферата на изкуството и науката са ползвали забранените субстанции като форма на вдъхновение.

Гении - Небивали факти за изобретенията и техните откриватели

Небивали факти за изобретенията и техните откриватели

25.05.20160427

Къде ли щеше да е днес човечеството, ако не бяха великите му умове – изобретателите? Техният гений и нови начини за възприемане на света създават нови технологии и генерират по-лесни начини за правене на нещата.

Гении - Отключете гения си с химикалка и малко коте!

Отключете гения си с химикалка и малко коте!

18.05.20160654

Има буквално хиляди изследвания и доклади как може да се подобри мозъчната дейност на човек, така че той да стане по-умен. Има и няколко съвсем прости трика, чрез които можете да отключите вътрешния си гений.

Гении - Кои са най-големите гении и знаменитости сред зодиите

Кои са най-големите гении и знаменитости сред зодиите

20.12.2015731156

Анализ на учения Марк Хамилтън от университета на Кънектикът стига до заключението, че 5 от зодиакалните знаци в хороскопа са с най-високи шансове за слава. До резултатите се стига след мащабно проучване.

Гении - Момченце само на 19 месеца вече може да чете

Момченце само на 19 месеца вече може да чете

25.11.201502701

Малкият гений Картър Уайтсайд за гордост на майка си Латоя се е научил да чете на възраст от само 19 месеца. На видео, публикувано от майката, се вижда как бебето-вундеркинд без проблеми прочита думи върху картончета

Гении - Забележителните открития, направени под влиянието на наркотици

Забележителните открития, направени под влиянието на наркотици

09.10.201501237

Широко разпространяван мит е, че някои забранени стимуланти могат да провокират до такава степен креативността на един човек, че той да стигне велики научни открития, засягащи цялото човечество.

Гении - Кой е по-умен от Айнщайн и Стивън Хокинг?

Кой е по-умен от Айнщайн и Стивън Хокинг?

27.08.201511304

Ученичката Никол Бар успя да изуми света със своето IQ – 162. За сравнение - определяният за баща на съвременната физика - Айнщайн, и един от най-брилянтните физици в наши дни – Стивън Хокинг, имат IQ с две единици по-малко от девойката.

Гении - Кои са най-големите гении в съвремието ни

Кои са най-големите гении в съвремието ни

13.08.201501802

Хората с необикновено високо IQ са променяли разбиранията на обществото, за да стигнем до технологичната революция, на която сме свидетели днес.

Гении - Трагичната съдба на великия Алън Тюринг

Трагичната съдба на великия Алън Тюринг

04.07.20151755

Алън Тюринг е признат за един от най-великите умове, живели някога. Той е математик, логик, криптоаналитик, информатик и философ.

Гении - Гений избра отшелничество пред милиони долари

Гений избра отшелничество пред милиони долари

19.10.201413031

Мистериозната персона на един най-известните съвременни гении вече години наред провокира интереса на учените.

На тази подстраница ще се натъкнеш на подбрани любопитни теми и публикации относно Гении. Редакторският ни екип се стреми да добавя постоянно разнообразни текстове за Гении. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Гении. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Гении. Гении, снимки и класации.