Разгадаха защо човешката еволюция е спряла!

Разгадаха защо човешката еволюция е спряла!

0

Докато животът на Земята продължава да се развива постоянно, генетичният код, който стои в основата му, не се е променил в последните няколко милиарда години. В един момент в историята на планетата еволюцията просто е спряла

1

Гени

Гени - Последните теми и статии. Мистика, загадки и всичко касещо Гени. Материали за Гени от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Гени.
Гени - Половината от хората в Западна Европа са наследници на 1 човек

Половината от хората в Западна Европа са наследници на 1 човек

29.04.20160656

Оказва се, че половината от хората в Западна Европа са потомци на митичен цар, живял по времето на Бронзовата епоха преди около 4000 години. Това показват резултатите от наскоро приключилото най-мащабно изследване на глобалните генетични вариации

Гени - Учени: Децата на бъдещето ще имат по 32 родители

Учени: Децата на бъдещето ще имат по 32 родители

03.04.20160520

Научните постижения скоро ще позволят на децата да имат произволен брой родители, предупреждават правни експерти. Мултиродителството е просто въпрос на време, показват опити

Гени - Смъртоносни бактерии нападат планетата ни!

Смъртоносни бактерии нападат планетата ни!

02.12.201511152

Неуловима бактерия напада планетата ни. Опасният микроорганизъм вече е открит в животни и проби от болни хора.

Гени - Имаме най-сходно ДНК с италианците

Имаме най-сходно ДНК с италианците

12.10.20150869

Противно на ширещото се в обществото мнение и на историческите анали, най-близкият народ по кръв до българите е италианският. Неочакваната новина съобщи световноизвестният генетик професор Давид Карамели.

Гени - Политическите убеждения заложени в гените?

Политическите убеждения заложени в гените?

10.10.20150234

Според учени от Кралското научно дружество на Великобритания политическите убеждения при човека са заложени в гените. Според тях решението на коя партия да симпатизираме не се определя толкова от семейната и заобикалящата среда, а от човешката биология.

Гени - Белезите от Холокоста се предават генетично

Белезите от Холокоста се предават генетично

26.08.201511096

Според учени от катедра Генетика към университетската болницата Маунт Синай в Ню Йорк травмите, причинени от ужасите през Холокоста, се предават на децата и внуците на преживелите съвременници на еврейския геноцид, съобщава вестник Гардиан.

Гени - Поспаливите имат по-развито въображение

Поспаливите имат по-развито въображение

09.08.201504895

Поспаливостта може и да е свързана с таланти. Поспаливите са по-талантливи от ранобудните. Ранното ставане се дължи на гени, различно ниво на хормони, което влияе на работоспособостта.

Гени - Почитат момченце в Индия с 4 ръце и крака като божество

Почитат момченце в Индия с 4 ръце и крака като божество

14.05.201501595

Новородено момченце в Индия с по 4 ръце и крака се счита за превъплъщение на божеството Ганеши – богът със слонска глава. Детето се е родило в град Думри Исри и хиляди вярващи се стичат да го видят.

Гени - Учени възкресяват Вълнестите мамути, изчезнали преди хилядолетия

Учени възкресяват Вълнестите мамути, изчезнали преди хилядолетия

02.04.20152804

Учени от Харвардския университет са на път да направят нещо, което до този момент се е считало за научна фантастика – да възкресят изчезнал биологичен вид.

Гени - Проклятие за глупост тегне над колумбийско село

Проклятие за глупост тегне над колумбийско село

09.01.20150916

Жителите на колумбийското Ярумал са генетично предразположени към развитието на деменция, заради което се казва, че над селото тегне проклятието La Bobera, което се превежда като глупост или безразсъдство.

На актуалната подстраница ще откриеш подбрани любопитни теми и публикации на тема Гени. Екипът на Съновник.бг се стреми да въвежда редовно разнообразни текстове относно Гени. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за Гени. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и Гени. Гени, идеи и класации.