Ето защо човекът е най-висшата твар

Ето защо човекът е най-висшата твар

0

Учени от университета Джордж Вашингтон в САЩ са изследвали над 200 човешки и 200 маймунски мозъци. При хората повечето били близнаци, а шимпанзетата – братовчеди. Резултатите ясно показали, че. . .

1

Гени

Гени - Последните теми и статии. Мистика, загадки и всичко касещо Гени. Материали за Гени от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Гени.
Гени - Разгадаха защо човешката еволюция е спряла!

Разгадаха защо човешката еволюция е спряла!

20.05.20160614

Докато животът на Земята продължава да се развива постоянно, генетичният код, който стои в основата му, не се е променил в последните няколко милиарда години. В един момент в историята на планетата еволюцията просто е спряла

Гени - Половината от хората в Западна Европа са наследници на 1 човек

Половината от хората в Западна Европа са наследници на 1 човек

29.04.20160704

Оказва се, че половината от хората в Западна Европа са потомци на митичен цар, живял по времето на Бронзовата епоха преди около 4000 години. Това показват резултатите от наскоро приключилото най-мащабно изследване на глобалните генетични вариации

Гени - Учени: Децата на бъдещето ще имат по 32 родители

Учени: Децата на бъдещето ще имат по 32 родители

03.04.20160579

Научните постижения скоро ще позволят на децата да имат произволен брой родители, предупреждават правни експерти. Мултиродителството е просто въпрос на време, показват опити

Гени - Смъртоносни бактерии нападат планетата ни!

Смъртоносни бактерии нападат планетата ни!

02.12.201511214

Неуловима бактерия напада планетата ни. Опасният микроорганизъм вече е открит в животни и проби от болни хора.

Гени - Имаме най-сходно ДНК с италианците

Имаме най-сходно ДНК с италианците

12.10.20150990

Противно на ширещото се в обществото мнение и на историческите анали, най-близкият народ по кръв до българите е италианският. Неочакваната новина съобщи световноизвестният генетик професор Давид Карамели.

Гени - Политическите убеждения заложени в гените?

Политическите убеждения заложени в гените?

10.10.20150255

Според учени от Кралското научно дружество на Великобритания политическите убеждения при човека са заложени в гените. Според тях решението на коя партия да симпатизираме не се определя толкова от семейната и заобикалящата среда, а от човешката биология.

Гени - Белезите от Холокоста се предават генетично

Белезите от Холокоста се предават генетично

26.08.201511330

Според учени от катедра Генетика към университетската болницата Маунт Синай в Ню Йорк травмите, причинени от ужасите през Холокоста, се предават на децата и внуците на преживелите съвременници на еврейския геноцид, съобщава вестник Гардиан.

Гени - Поспаливите имат по-развито въображение

Поспаливите имат по-развито въображение

09.08.201504945

Поспаливостта може и да е свързана с таланти. Поспаливите са по-талантливи от ранобудните. Ранното ставане се дължи на гени, различно ниво на хормони, което влияе на работоспособостта.

Гени - Почитат момченце в Индия с 4 ръце и крака като божество

Почитат момченце в Индия с 4 ръце и крака като божество

14.05.201501709

Новородено момченце в Индия с по 4 ръце и крака се счита за превъплъщение на божеството Ганеши – богът със слонска глава. Детето се е родило в град Думри Исри и хиляди вярващи се стичат да го видят.

Гени - Учени възкресяват Вълнестите мамути, изчезнали преди хилядолетия

Учени възкресяват Вълнестите мамути, изчезнали преди хилядолетия

02.04.20152841

Учени от Харвардския университет са на път да направят нещо, което до този момент се е считало за научна фантастика – да възкресят изчезнал биологичен вид.

На актуалната подстраница ще откриеш подбрани любопитни теми и публикации на тема Гени. Екипът на Съновник.бг се стреми да въвежда редовно разнообразни текстове относно Гени. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за Гени. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и Гени. Гени, идеи и класации.