Откриха втори таен ДНК код

Откриха втори таен ДНК код

2

Учените направиха сензационно откритие – втори тайнствен код се крие в човешкото ДНК. Вторият ДНК код стои в сянка, тъй като е записан върху първия.

1

Генетичен код

Генетичен код - Най-новите заглавия и публикации. Мистерии, загадки и всичко свързано с Генетичен код. Любопитни статии за Генетичен код от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Генетичен код.
Генетичен код - Руски учени откриха как да влияем на бъдещето си

Руски учени откриха как да влияем на бъдещето си

19.01.2014730191

Руски учени начело с биофизика и молекулярен биолог Пьотър Гаряев провели изследване заедно с екип от лингвисти, от което се установило, че думите влияят върху човешкото ДНК.

Генетичен код - Човек и акулите са със сходен геном

Човек и акулите са със сходен геном

18.12.20132949

Най-старият океански хищник е бялата акула. Наскоро учените за първи път разкодираха нейния геном. Оказва се, че той до голяма степен е сходен с генетичния код на човека.

Генетичен код - Откриха как се удължава животът

Откриха как се удължава животът

03.09.201314979

Изследователска група от японски учени разкри тайната на дългия живот. Чрез манипулиране на генетичния код жизненият цикъл на организмите ще може да се удължава.

Генетичен код - Сънищата - послания от нашето подсъзнание

Сънищата - послания от нашето подсъзнание

08.05.2013410646

Учени от Харвард твърдят, че са установили, че когато човек изпадне в трудна ситуация, може да открие най-ефективните методи да излезе от нея по време на сън.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...