Изровиха владетелка на маите

Изровиха владетелка на маите

Археолози изровиха неизвестна владетелка на маите в руини в Накум, Гватемала, разкри Нешънъл джиографик. Скелетът е на владетелка, а главата й е положена между две паници.

1

Гватемала

Гватемала - Актуални текстове и статии. Мистика, загадки и всичко относно Гватемала. Нашите статии за Гватемала от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Гватемала.
Гватемала - Откриха гробница на вожд на маите

Откриха гробница на вожд на маите

25.07.201004156

Откриха гробница на вожд на маите в Гватемала, която датира отпреди около 1600 години. В цивилизацията на маите погребенията са били пряко свързани със социалните категории.

Гватемала - Откриха гробница от последните дни на ацтеките

Откриха гробница от последните дни на ацтеките

18.02.200902452

Древна гробница от времето на последните дни на империята на ацтеките откриха археолози в една от разрушените пирамиди в централно Мексико.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...