Изровиха владетелка на маите

Изровиха владетелка на маите

0

Археолози изровиха неизвестна владетелка на маите в руини в Накум, Гватемала, разкри Нешънъл джиографик. Скелетът е на владетелка, а главата й е положена между две паници.

1

Гватемала

Гватемала - Актуални текстове и статии. Мистика, загадки и всичко относно Гватемала. Нашите статии за Гватемала от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Гватемала.
Гватемала - Откриха гробница на вожд на маите

Откриха гробница на вожд на маите

25.07.201004132

Откриха гробница на вожд на маите в Гватемала, която датира отпреди около 1600 години. В цивилизацията на маите погребенията са били пряко свързани със социалните категории.

Гватемала - Откриха гробница от последните дни на ацтеките

Откриха гробница от последните дни на ацтеките

18.02.200912440

Древна гробница от времето на последните дни на империята на ацтеките откриха археолози в една от разрушените пирамиди в централно Мексико.

На текущата подстраница ще намериш подбрани материали и статии за Гватемала. Нашият екип се старае да публикува често различни материали на тема Гватемала. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за Гватемала. Съновник.бг - портал за интерпретиране на сънища, загадки, мистерии и Гватемала. Гватемала, съвети и отзиви.