Гарваните действително разпознават смъртта

Гарваните действително разпознават смъртта

0

Легендите разказват, че гарваните са предвестници на смъртта. В много култури е възприето това вярване, което е придало на иначе интелигентните птици негативен образ в човешкото съзнание.

1

Гарвани

Гарвани - Най-новите текстове и публикации. Мистика, загадки и всичко свързано с Гарвани. Нашите статии за Гарвани от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Гарвани.
Гарвани - Гарваните имат интелект на 7-годишно дете

Гарваните имат интелект на 7-годишно дете

12.04.201401469

Гарваните били интелигентни колкото седем годишно дете, сочат резултатите от ново проучване.

Гарвани - Гарваните изработват инструменти за хващане на храна

Гарваните изработват инструменти за хващане на храна

07.07.201043281

Гарваните са по-интелигентни от други видове птици и по поведението си се доближават до бозайниците. За да стигнат до храната си, те дори изработват инструменти.

Гарвани - Банши предсказва смъртта на пет ирландски фамилии

Банши предсказва смъртта на пет ирландски фамилии

09.12.200903793

Плачът на Банши предсказва последния час на представителите на пет известни ирландски фамилии. Банши се явява като жена, гарван, кон или невестулка, и плачът й предсказва смърт след 24 часа.

На тази подстраница ще се натъкнеш на подбрани заглавия и публикации за Гарвани. Нашият екип се стреми да публикува често любопитни текстове на тема Гарвани. Пишете ни ако имате предложения или въпроси, ще се радваме да разширим показаните статии за Гарвани. Съновник.бг - сайт за интерпретиране на сънища, загадки, мистика и Гарвани. Гарвани, съвети и потребителски оценки.