Методът на Сократ води към самоусъвършенстване

Методът на Сократ води към самоусъвършенстване

0

Сократ – един от най-популярните древногръцки философи, и до днес учи поколенията на забравени и премъдри знания. Един от неговите методи – Методът за себеоткриване и самоусъвършенстване, е изключително полезен и ползотворен за човека в наши дни.

1

Вътрешна сила

Вътрешна сила - Последните текстове и статии. Необясними явления, загадки и всичко за Вътрешна сила. Материали за Вътрешна сила от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Вътрешна сила.
Вътрешна сила - Състояние на транс чрез хипноза

Състояние на транс чрез хипноза

15.12.201202714

Терминът хипноза буквално означава сън. Тя често е описвана като съноподобен транс. Характеризира се с фокусирано внимание, повишена внушаемост и живи фантазии.

На актуалната подстраница ще попаднеш на последните заглавия и статии относно Вътрешна сила. Редакторският ни екип се стреми да добавя постоянно разнообразни текстове за Вътрешна сила. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Вътрешна сила. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Вътрешна сила. Вътрешна сила, снимки и класации.