Разберете повече за характера си с теста на пирамидата

Разберете повече за характера си с теста на пирамидата

С един лесен тест, изпитващ вашето въображение и първосигнални реакции, може да разберете повече за собствения си характер и то за нула време. Нужни са ви само лист и химикал.

1

Въображение

Въображение - Новите заглавия и статии. Необясними явления, загадки и всичко за Въображение. Нашите статии за Въображение от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Въображение.
Въображение - Нощните птици са по-креативни от ранобудните сред нас

Нощните птици са по-креативни от ранобудните сред нас

21.06.20160672

Хората, които будуват през нощта и предпочитат да остават в леглото до обяд, развиват повече положителни качества от ранобудните, показва ново проучване. Науката нарича този тип хора сови.

Въображение - Поспаливите имат по-развито въображение

Поспаливите имат по-развито въображение

09.08.201504962

Поспаливостта може и да е свързана с таланти. Поспаливите са по-талантливи от ранобудните. Ранното ставане се дължи на гени, различно ниво на хормони, което влияе на работоспособостта.

Въображение - Зеницата ни се свива и разширява и от въображаеми предмети

Зеницата ни се свива и разширява и от въображаеми предмети

01.01.201401378

По този начин учените констатирали неочакваната особеност на човешкото око и на мозъка, че зениците се разширяват и свиват не само от ярка светлина или в тъмнина, но и от въображаеми предмети - ярки или тъмни

Въображение - Любимата приказка показва характера ни

Любимата приказка показва характера ни

15.10.201305663

Приказките, които са ни били любими още от детска възраст, могат да бъдат много точен показател за характера ни.

Въображение - Детските кошмари

Детските кошмари

07.03.201303996

Ако през деня децата се сблъскват с редица проблеми, то нощта също е част от денонощието, когато дребосъците могат да изпитат неприятни чувства и емоции.

Въображение - Как се оформят лъжливите спомени

Как се оформят лъжливите спомени

10.09.201103575

Мозъкът има склонност да оформя фалшиви спомени. За това са виновни емоциите, въображението и дезинформацията. При положителни емоции помните само общия смисъл на случката.

Въображение - Човек бърка лъжливите спомени с истинските

Човек бърка лъжливите спомени с истинските

10.12.201002632

Мозъкът не може да различи кои спомени са истински, и кои са наслагвания на въображаеми събития. Ако човек си спомни кой му е казал да си въобрази нещо, лесно ще го отдели от действителното.

Въображение - Менталната алхимия или трансформация на мислите

Менталната алхимия или трансформация на мислите

11.10.201004446

В Средновековието алхимиците се опитвали да превръщат метала в злато. Про металната алхимия вие трансформирате мислите си. Отдайте се на въображението си, медитацията е идеална за целта.

Въображение - А дали сте подвластни на хипноза?

А дали сте подвластни на хипноза?

15.06.201003245

Има определена взаимовръзка между податливостта към хипнозно състояние и въображението и творчеството на конкретния човек. Хипнозата е вид промяна на естественото поведение на хората

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...