Образуване, предсказване и сила на цунамита

Образуване, предсказване и сила на цунамита

Думата цунами е японска и идва от цу , означаващо пристанище и нами , което е вълна. Цунами факти. Цунами се образува от изригвания на вулкани, земетресения, разместване на водните маси.

1

Вълни

Вълни - Последните теми и статии. Мистика, загадки и всичко свързано с Вълни. Нашите статии за Вълни от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Вълни.
Вълни - Пръстенът на Сатурн се вълнува

Пръстенът на Сатурн се вълнува

13.02.201002327

Космическият апарат Касини е успял да заснеме вълни, които се движат по спирала върху пръстена на Сатурн. Те са резултат на гравитационното въздействие на спътниците на планетата.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...