Как остаряват различните зодии

Как остаряват различните зодии

1

Всяка от зодиите има свой начин да прави всичко в живота. Това важи с пълна сила и за остаряването. Ето как остаряват различните зодии:

1

Възрастни хора

Възрастни хора - Актуални текстове и статии. Мистерии, загадки и всичко свързано с Възрастни хора. Любопитни статии за Възрастни хора от Средновековието до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Възрастни хора.
Възрастни хора - Откриха защо възрастните хора спят по-малко

Откриха защо възрастните хора спят по-малко

25.08.201424221

Изследване на медици от университета Харвард откри причината, заради която възрастните хора спят по-малко от по-младите. Това е така заради понижаването на определени неврони.

Възрастни хора - Чудо! Индиец на 179 г сякаш е безсмъртен

Чудо! Индиец на 179 г сякаш е безсмъртен

21.04.2014827335

Индиецът се премества да живее в северния индийски град Варанаси през 1903 година и започва да се занимава с обущарство. Той продължава да работи в областта на обущарството до 1957 година, когато навършва 122 години.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...