Богове на викингите

Богове на викингите

Боговете на викингите идеално се вписват в представата на моряците-завоеватели. Те са груби и жестоки. Смелостта на войните идвала най-вече от суеверията. Но оттам ги дебнели и най-големите им страхове.

1

Възникване на света

Възникване на света - Актуални текстове и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко свързано с Възникване на света. Материали за Възникване на света от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални събития и Възникване на света.
Възникване на света - Как възникнал светът според викингите?

Как възникнал светът според викингите?

15.03.201322024

На земята имало само солени грамади и нищо друго. От една такава грамада се появил друг великан, на име Бури. Синът му взел за жена великанката Беслу, която му родила трима синове: Один, Вили и Ве.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...