Христос Воскресе!

Христос Воскресе!

Великден е! Великият ден на Възкресението представя най-пълно основната християнска догма - вярата във възкресението на праведниците в един по-хубав свят.

1

Възкресение Христово

Възкресение Христово - Новите текстове и материали. Мистерии, загадки и всичко за Възкресение Христово. Материали за Възкресение Христово от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални събития и Възкресение Христово.
Възкресение Христово - Легендата за благодатния огън и чудото на Великден

Легендата за благодатния огън и чудото на Великден

16.04.201701294

Но денят, в който отбелязваме възкресението на Спасителя, няма да бъде възможен, без благодатният огън, който озарява домовете на вярващите.

Възкресение Христово - Коя е била Мария Магдалена

Коя е била Мария Магдалена

12.04.201504485

Мария Магдалена е една от главните библейски фигури, свързани с Възкресението на Христос. Тя е и най-енигматичният образ, описан в Библията.

Възкресение Христово - Исус е бил разпнат с ръцете нагоре

Исус е бил разпнат с ръцете нагоре

20.04.201401627

Учени съобщиха пред изданието Ню сайънтист, че след изследване на Торинската плащеница са установили, че Христос е бил разпнат с ръцете нагоре, а не в страни.

Възкресение Христово - Празнуваме Великден!

Празнуваме Великден!

20.04.201406177

Нощта на Велика Събота срещу Великден е смятана за най-тихата нощ в годината. Тогава християни от цял свят обикалят около храмовете със запалени свещи, за да изминат символичен път до гроба на Исус.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...