Христос Воскресе!

Христос Воскресе!

0

Великден е! Великият ден на Възкресението представя най-пълно основната християнска догма - вярата във възкресението на праведниците в един по-хубав свят.

1

Възкресение Христово

Възкресение Христово - Новите текстове и материали. Мистерии, загадки и всичко за Възкресение Христово. Материали за Възкресение Христово от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални събития и Възкресение Христово.
Възкресение Христово - Легендата за благодатния огън и чудото на Великден

Легендата за благодатния огън и чудото на Великден

16.04.201701283

Но денят, в който отбелязваме възкресението на Спасителя, няма да бъде възможен, без благодатният огън, който озарява домовете на вярващите.

Възкресение Христово - Коя е била Мария Магдалена

Коя е била Мария Магдалена

12.04.201514268

Мария Магдалена е една от главните библейски фигури, свързани с Възкресението на Христос. Тя е и най-енигматичният образ, описан в Библията.

Възкресение Христово - Исус е бил разпнат с ръцете нагоре

Исус е бил разпнат с ръцете нагоре

20.04.201411612

Учени съобщиха пред изданието Ню сайънтист, че след изследване на Торинската плащеница са установили, че Христос е бил разпнат с ръцете нагоре, а не в страни.

Възкресение Христово - Празнуваме Великден!

Празнуваме Великден!

20.04.201436162

Нощта на Велика Събота срещу Великден е смятана за най-тихата нощ в годината. Тогава християни от цял свят обикалят около храмовете със запалени свещи, за да изминат символичен път до гроба на Исус.

На тази подстраница ще намериш избрани материали и публикации относно Възкресение Христово. Редакторският ни екип се стреми да добавя редовно разнородни материали относно Възкресение Христово. Пишете ни ако имате коментари или критики, ще се радваме да разширим събраните материали за Възкресение Христово. Съновник.бг - портал за тълкуване на сънища, загадки, мистерии и Възкресение Христово. Възкресение Христово, идеи и мнения.