Народни поверия: Как да предсказваме времето по въздуха, дъгата и росата

Народни поверия: Как да предсказваме времето по въздуха, дъгата и росата

0

Има интересни методи за предсказването на времето, които са забравени от мнозина. Защото то може да се предскаже дори и по въздуха, дъгата и росата. Ето как става това според народните поверия

1

Въздух

Въздух - Новите заглавия и публикации. Необясними явления, загадки и всичко относно Въздух. Любопитни статии за Въздух от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Въздух.
Въздух - Доказано! Тровят ни с токсични препарати от въздуха

Доказано! Тровят ни с токсични препарати от въздуха

07.09.201601318

НАСА призна – тровят ни с тежки метали и ваксини от въздуха. Литий се впръсква в земната йоносфера от 45 години, за да се помогне на хората с маниакална депресия и биполярно разстройство.

Въздух - Ефектът Шлирен, или как да виждате невидимото?

Ефектът Шлирен, или как да виждате невидимото?

31.08.201602317

Чрез ефекта Шлирен може да виждате неща, които са невидими за човешкото около като промените в плътността на въздуха. Нужно е само да знаете един малък трик, който се базира на физичните закони.

Въздух - Ура! Озоновата дупка над Антарктида оздравява

Ура! Озоновата дупка над Антарктида оздравява

05.07.20160303

Озоновата дупка над Антарктида малко по малко е започнала да се свива. Защитният слой там бе най-изтънял, но днес сам се лекува.

Въздух - Паяжините - филтър на въздуха?

Паяжините - филтър на въздуха?

04.01.201401513

Учени от Оксфордския университет наскоро откриха още едно уникално свойство на едно от най-удивителните творения в природата – паяжината. П

Въздух - Предвещания за времето по облаците и мъглата

Предвещания за времето по облаците и мъглата

11.03.201301119

По облаците и мъглата може да се предсказва времето. Ако сутрин над водата има мъгла, времето през деня ще е хубаво. Ако мъглата се вдига от водата нагоре, очаква се дъжд и буря.

Въздух - Предвещания за времето по въздуха и вятъра

Предвещания за времето по въздуха и вятъра

04.02.201301426

По въздуха и вятъра може да се предвещава какво ще бъде времето. При вятър в следобедните часове се очаква рязко влошаване на времето на другия ден.

Въздух - Интересни факти за човешкото тяло

Интересни факти за човешкото тяло

10.06.2011111854

Десният бял дроб на човека побира повече въздух от левия. Размерът на човешкото сърце е равен на размера на свития юмрук на човека. Възрастния човек прави всеки ден 23 000 вдишвания.

Въздух - Научни принципи от ежедневието

Научни принципи от ежедневието

07.05.201103347

В ежедневието ни заобикалят десетки физични закони, открити от известни учени. Самолетите, които са много тежки, могат да се издигат във въздуха благодарение на принципа на Бернули.

Въздух - Определете стихията си

Определете стихията си

02.03.20112912531

Определете стихията си - вода, огън, въздух или земя, взависимост от датата, часа, деня и епохата си на раждане. В един човек може да съществуват различни стихии.

Въздух - Бактерии са създали въздуха на Земята

Бактерии са създали въздуха на Земята

04.12.201001675

В Библията не е споменато нищо за създаването на въздуха, въпреки че на сушата, водата и зеленината е отделено много място. Според учените синьо-зелените водорасли са създали въздуха, който дишаме.

На текущата страница ще откриеш последните теми и статии относно Въздух. Редакторският ни екип се старае да добавя постоянно разнородни материали за Въздух. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за Въздух. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и Въздух. Въздух, снимки и мнения.