Първото в света изкуствено Слънце вече е факт

Първото в света изкуствено Слънце вече е факт

0

Първото в света изкуствено Слънце вече е факт. То бе изпробвано в Германия и доказа, че за в бъдеще има алтернатива, която ще ни позволи сами да създаваме така полезния за планетата ни въглерод.

1

Въглерод

Въглерод - Най-новите заглавия и статии. Паранормални явления, загадки и всичко свързано с Въглерод. Нашите статии за Въглерод от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Въглерод.
Въглерод - Учени: Животът на Земята е извънземен!

Учени: Животът на Земята е извънземен!

20.09.201601227

Въглеродът на Земята – основната предпоставка за наличието на живот, има извънземен произход. До момента учените спореха относно произхода на въглерода. Причината бе, че компютърните модели показваха, че в младите си години на Земята е нямало начин въглер

Въглерод - Находище на въглерод заплашва климата на Земята

Находище на въглерод заплашва климата на Земята

27.05.201401515

Проучване в американския щат Небраска откри огромно находище на въглерод в региона на Великите равнини, който, ако бъде освободен, сериозно ще застраши климата на планетата.

Въглерод - Ще зареждаме лаптопа със... захар

Ще зареждаме лаптопа със... захар

07.10.201101396

Учените постоянно търсят алтернативни източници на енергия. Сред тях са захарта, която в съчетание с вода и ферменти образува водород и въглерод, както и топлината от човешкото тяло.

Въглерод - Откриха диамантена планета

Откриха диамантена планета

05.01.2011104848

Учени от НАСА откриха планета, която изцяло се състои от диаманти поради високото ниво на въглерод. Най-редки на Земята са цветните диаманти, от които се намират няколко десетки годишно.

На тази страница ще попаднеш на най-новите заглавия и публикации за Въглерод. Нашият екип се стреми да публикува често любопитни текстове на тема Въглерод. Пишете ни ако имате предложения или въпроси, ще се радваме да разширим показаните статии за Въглерод. Съновник.бг - сайт за интерпретиране на сънища, загадки, мистика и Въглерод. Въглерод, съвети и потребителски оценки.