Първото в света изкуствено Слънце вече е факт

Първото в света изкуствено Слънце вече е факт

Първото в света изкуствено Слънце вече е факт. То бе изпробвано в Германия и доказа, че за в бъдеще има алтернатива, която ще ни позволи сами да създаваме така полезния за планетата ни въглерод.

1

Въглерод

Въглерод - Най-новите заглавия и статии. Паранормални явления, загадки и всичко свързано с Въглерод. Нашите статии за Въглерод от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Въглерод.
Въглерод - Учени: Животът на Земята е извънземен!

Учени: Животът на Земята е извънземен!

20.09.201601469

Въглеродът на Земята – основната предпоставка за наличието на живот, има извънземен произход. До момента учените спореха относно произхода на въглерода. Причината бе, че компютърните модели показваха, че в младите си години на Земята е нямало начин въглер

Въглерод - Находище на въглерод заплашва климата на Земята

Находище на въглерод заплашва климата на Земята

27.05.201401631

Проучване в американския щат Небраска откри огромно находище на въглерод в региона на Великите равнини, който, ако бъде освободен, сериозно ще застраши климата на планетата.

Въглерод - Ще зареждаме лаптопа със... захар

Ще зареждаме лаптопа със... захар

07.10.201101466

Учените постоянно търсят алтернативни източници на енергия. Сред тях са захарта, която в съчетание с вода и ферменти образува водород и въглерод, както и топлината от човешкото тяло.

Въглерод - Откриха диамантена планета

Откриха диамантена планета

05.01.201105079

Учени от НАСА откриха планета, която изцяло се състои от диаманти поради високото ниво на въглерод. Най-редки на Земята са цветните диаманти, от които се намират няколко десетки годишно.