Вулканичните изригвания в древността – по вина на метеорити

Вулканичните изригвания в древността – по вина на метеорити

0

Метеорни потоци в дълбоката древност са предизвикали вулканичните изригвания в онези години. Сблъсъците, които са предизвикали метеоритите, са причина за облика на планетата ни днес – такъв, какъвто го познаваме.

1

Вулканични изригвания

Вулканични изригвания - Най-новите текстове и публикации. Необясними явления, загадки и всичко свързано с Вулканични изригвания. Любопитни статии за Вулканични изригвания от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални явления и Вулканични изригвания.
Вулканични изригвания - Откриха какво е погубило могъщата цивилизация на маите

Откриха какво е погубило могъщата цивилизация на маите

23.04.201601177

Изследвания на Европейския геонаучен съюз (EGU) показват, че най-вероятната причина за трагичния край на цивилизацията на маите е вулканично изригване.

Вулканични изригвания - Хипотезата Гея: Земята е дишащ организъм

Хипотезата Гея: Земята е дишащ организъм

02.05.201541859

В край на 70-те години на миналия век изследователят Джеймс Лъвлок лансира формулираната от него Хипотеза Гея в научните среди. Идеята, че земята е жив, дишащ и саморегулиращ се организъм се сторила нелепа на учените

Вулканични изригвания - Вулканът Етна изригна

Вулканът Етна изригна

18.12.201301617

Италианският Национален институт по геофизика и вулканология съобщи, че вулканът Етна на остров Сицилия изригнал за пореден път преди няколко нощи.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

В актуалната страница ще откриеш последните теми и публикации на тема Вулканични изригвания. Редакторският ни екип се старае да въвежда постоянно любопитни текстове за Вулканични изригвания. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Вулканични изригвания. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Вулканични изригвания. Вулканични изригвания, снимки и потребителски оценки.