Така ще дойде краят на света според ръкописите от Кумран

Така ще дойде краят на света според ръкописите от Кумран

Ръкописите на есеите от Кумран, наричани още Ръкописът на войните, се смятат за най-голямата находка на XX век. Те разкриват прогнозите за края на света на една от най-религиозните общности през I век.

1

Второто пришествие

Второто пришествие - Последните теми и материали. Паранормални явления, загадки и всичко свързано с Второто пришествие. Нашите статии за Второто пришествие от Средновековието до наше време. Феномени, древни цивилизации, паранормални явления и Второто пришествие.
Второто пришествие - Библейско пророчество се сбъдна! Река в Русия стана кървавочервена

Библейско пророчество се сбъдна! Река в Русия стана кървавочервена

11.09.201603240

Едно от знаменията за идването на Второто пришествие и денят на Страшния съд се сбъдна. Река Далдикан в Сибир се обагри в кървавочервен цвят, което според Новия завет ще сложи край на света.

Второто пришествие - Пророчествата на Фатима

Пророчествата на Фатима

20.11.2013033303

На 13 май 1917 г. на пасбището близо до португалското градче Фатима на три овчарчета се явява от духовния свят майката на Исус, Дева Мария. Видението сияе като слънце. Подобни случики Ватиканът припознава като Чудесата на Фатима

Второто пришествие - Защо 2012 г е преломна

Защо 2012 г е преломна

28.12.201203416

Краят на света не дойде, но на всеки е ясно, че 2012. е по различна от другите. В нея се случват процеси, в голям процент невидими за обикновеното око, които са преломни за хората и заобикалящия ги свят.

Второто пришествие - И Библията предрича края на света

И Библията предрича края на света

26.12.2012014904

Апостол Йоан пръв описва унищожението на човечеството при настъпването на Второто пришествие, описвайки го най-подробно в своето Откровение , но не дава определена дата или година, кога това ще се случи.

Второто пришествие - Есхатология - науката за края на света

Есхатология - науката за края на света

19.12.201204139

Есхатологията е система от религиозни възгледи за края на света, изкуплението, задгробния живот, съдбата на Вселената, както и всички нейни преходи от едно състояние в друго. Самата дума есхатология означава окончателно, последно знание.

Второто пришествие - Кейси – видения за бъдещето, които може би вече се случват

Кейси – видения за бъдещето, които може би вече се случват

06.02.2009029951

Армагедон или второ пришествие? Предсказания на великия пророк Едгар Кейси, които още не са се случили или може би вече се случват.