Библейско пророчество се сбъдна! Река в Русия стана кървавочервена

Библейско пророчество се сбъдна! Река в Русия стана кървавочервена

0

Едно от знаменията за идването на Второто пришествие и денят на Страшния съд се сбъдна. Река Далдикан в Сибир се обагри в кървавочервен цвят, което според Новия завет ще сложи край на света.

1

Второто пришествие

Второто пришествие - Последните теми и материали. Паранормални явления, загадки и всичко свързано с Второто пришествие. Нашите статии за Второто пришествие от Средновековието до наше време. Феномени, древни цивилизации, паранормални явления и Второто пришествие.
Второто пришествие - Пророчествата на Фатима

Пророчествата на Фатима

20.11.20131331264

На 13 май 1917 г. на пасбището близо до португалското градче Фатима на три овчарчета се явява от духовния свят майката на Исус, Дева Мария. Видението сияе като слънце. Подобни случики Ватиканът припознава като Чудесата на Фатима

Второто пришествие - Защо 2012 г е преломна

Защо 2012 г е преломна

28.12.201223374

Краят на света не дойде, но на всеки е ясно, че 2012. е по различна от другите. В нея се случват процеси, в голям процент невидими за обикновеното око, които са преломни за хората и заобикалящия ги свят.

Второто пришествие - И Библията предрича края на света

И Библията предрича края на света

26.12.20121814222

Апостол Йоан пръв описва унищожението на човечеството при настъпването на Второто пришествие, описвайки го най-подробно в своето Откровение , но не дава определена дата или година, кога това ще се случи.

Второто пришествие - Есхатология - науката за края на света

Есхатология - науката за края на света

19.12.201213865

Есхатологията е система от религиозни възгледи за края на света, изкуплението, задгробния живот, съдбата на Вселената, както и всички нейни преходи от едно състояние в друго. Самата дума есхатология означава окончателно, последно знание.

Второто пришествие - Кейси – видения за бъдещето, които може би вече се случват

Кейси – видения за бъдещето, които може би вече се случват

06.02.20091622334

Армагедон или второ пришествие? Предсказания на великия пророк Едгар Кейси, които още не са се случили или може би вече се случват.

В актуалната страница ще се натъкнеш на най-новите теми и публикации на тема Второто пришествие. Нашият екип се старае да публикува често разнообразни текстове на тема Второто пришествие. Пишете ни ако имате предложения или въпроси, ще се радваме да разширим показаните статии за Второто пришествие. Съновник.бг - сайт за интерпретиране на сънища, загадки, мистика и Второто пришествие. Второто пришествие, съвети и класации.