На Велики вторник водата има пречистваща сила

На Велики вторник водата има пречистваща сила

0

Вторият ден от Страстната седмица се отбелязва като Велики вторник и според православния канон днес е ден за смирение и поучения. По стар обичаи на днешния ден неомъжените девойки правят ритуал с мълчана вода.

1

Вторник

Вторник - Най-новите заглавия и материали. Мистерии, загадки и всичко за Вторник. Нашите статии за Вторник от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Вторник.
Вторник - Сънища във вторник срещу сряда

Сънища във вторник срещу сряда

03.06.2014111327

Сънищата във вторник срещу сряда помагат да се справите със сложна ситуация, която наскоро е възникнала в живота ви. Те ви дават насока за взимане на важно за вас решение.

Вторник - Сънища в понеделник срещу вторник

Сънища в понеделник срещу вторник

19.05.2014012008

Вторник е под влиянието на червената планета с войнствен нрав – Марс. Сънищата, които сънуваме в понеделник срещу вторник, често предвещават бъдещи конфликти.

В актуалната страница ще попаднеш на избрани заглавия и публикации за Вторник. Нашият екип се стреми да публикува често любопитни текстове на тема Вторник. Пишете ни ако имате предложения или въпроси, ще се радваме да разширим показаните статии за Вторник. Съновник.бг - сайт за интерпретиране на сънища, загадки, мистика и Вторник. Вторник, съвети и потребителски оценки.