На Велики вторник водата има пречистваща сила

На Велики вторник водата има пречистваща сила

Вторият ден от Страстната седмица се отбелязва като Велики вторник и според православния канон днес е ден за смирение и поучения. По стар обичаи на днешния ден неомъжените девойки правят ритуал с мълчана вода.

1

Вторник

Вторник - Най-новите заглавия и материали. Мистерии, загадки и всичко за Вторник. Нашите статии за Вторник от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Вторник.
Вторник - Сънища във вторник срещу сряда

Сънища във вторник срещу сряда

03.06.2014111911

Сънищата във вторник срещу сряда помагат да се справите със сложна ситуация, която наскоро е възникнала в живота ви. Те ви дават насока за взимане на важно за вас решение.

Вторник - Сънища в понеделник срещу вторник

Сънища в понеделник срещу вторник

19.05.2014012624

Вторник е под влиянието на червената планета с войнствен нрав – Марс. Сънищата, които сънуваме в понеделник срещу вторник, често предвещават бъдещи конфликти.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...