Интересни факти за Хелоуин

Интересни факти за Хелоуин

0

Настъпи най-любимият празник на всички деца – Хелоуин. Честването на Вси Светии набира все по-голяма популярност и у нас.

1

Вси Светии

Вси Светии - Най-новите теми и материали. Паранормални явления, загадки и всичко на тема Вси Светии. Любопитни статии за Вси Светии от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Вси Светии.
Вси Светии - Тиквите във Великобритания се заменят с репи

Тиквите във Великобритания се заменят с репи

31.10.20150173

Специална организация за опазване на културните традиции отправи апел към всички британци да плашат с репи, а не с тикви този Хелоуин.

Вси Светии - Най-странните поверия за Хелоуин

Най-странните поверия за Хелоуин

31.10.201404651

На 31 октомври милиони, иначе нормални и приятни хора, ще се облекат като вещици и вампири, като зомбита, извънземни, пирати, призраци и какво ли още не.

Вси Светии - Вещици и вампири се събират в замъка на Дракула

Вещици и вампири се събират в замъка на Дракула

31.10.201332385

Днес се отбелязва празникът на Хелоуин с различни дейности като маскиране, дълбаене на тикви, гледане на филми на ужасите и погаждане на страховити номера.

Вси Светии - Стиснат пияница виновен за символа на Хелоуин

Стиснат пияница виновен за символа на Хелоуин

29.10.201054071

Традиционните украси за Хелоуин – издълбана тиква, изрязана във форма на глава със свещ или фенер вътре, се нарича Лампата на Джак. Легендата за пияницата Джак, който излъгал дявола.

Вси Светии - Хелоуин или защо именно тиквата

Хелоуин или защо именно тиквата

31.10.200944238

Хелоуин е един от най-популярните празници в цял свят. Емблема на празника известин още и като Вси Светии е тиквата. Тя е пазител от зли сили и духове. Легенди за Хелоуин или празника на келтите.

На актуалната страница ще се натъкнеш на най-новите любопитни теми и публикации относно Вси Светии. Редакторският ни екип се стреми да добавя постоянно любопитни текстове за Вси Светии. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Вси Светии. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Вси Светии. Вси Светии, снимки и потребителски оценки.