Предвещания за времето по облаците и мъглата

Предвещания за времето по облаците и мъглата

По облаците и мъглата може да се предсказва времето. Ако сутрин над водата има мъгла, времето през деня ще е хубаво. Ако мъглата се вдига от водата нагоре, очаква се дъжд и буря.

1

Времето

Времето - Новите теми и материали. Необясними явления, загадки и всичко относно Времето. Нашите статии за Времето от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Времето.
Времето - Предвещания за времето по въздуха и вятъра

Предвещания за времето по въздуха и вятъра

04.02.201301438

По въздуха и вятъра може да се предвещава какво ще бъде времето. При вятър в следобедните часове се очаква рязко влошаване на времето на другия ден.

Времето - Дъждът – основание да не ходиш на работа

Дъждът – основание да не ходиш на работа

08.07.201102066

В Англия е имало закон за дъждовете и ако синоптикът бъркал, го екзекутирали. В Португалия дъждът е основателна причина да закъснееш на работа или да не отидеш изобщо.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...