Предвещания за времето по облаците и мъглата

Предвещания за времето по облаците и мъглата

0

По облаците и мъглата може да се предсказва времето. Ако сутрин над водата има мъгла, времето през деня ще е хубаво. Ако мъглата се вдига от водата нагоре, очаква се дъжд и буря.

1

Времето

Времето - Новите теми и материали. Необясними явления, загадки и всичко относно Времето. Нашите статии за Времето от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Времето.
Времето - Предвещания за времето по въздуха и вятъра

Предвещания за времето по въздуха и вятъра

04.02.201301428

По въздуха и вятъра може да се предвещава какво ще бъде времето. При вятър в следобедните часове се очаква рязко влошаване на времето на другия ден.

Времето - Дъждът – основание да не ходиш на работа

Дъждът – основание да не ходиш на работа

08.07.201102061

В Англия е имало закон за дъждовете и ако синоптикът бъркал, го екзекутирали. В Португалия дъждът е основателна причина да закъснееш на работа или да не отидеш изобщо.

На текущата страница ще намериш последните теми и статии за Времето. Нашият екип се старае да публикува често разнородни материали на тема Времето. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за Времето. Съновник.бг - портал за интерпретиране на сънища, загадки, мистерии и Времето. Времето, съвети и мнения.