Глад и войни очакват човечеството, ако не спрем с разхищенията

Глад и войни очакват човечеството, ако не спрем с разхищенията

1

Човечеството продължава да расте със зашеметяващи темпове. В същото време експерти предупреждават, че ресурсите, които са необходими за изхранването на световното население, стават все по-оскъдни.

1

Войни

Войни - Новите текстове и материали. Необясними явления, загадки и всичко на тема Войни. Любопитни статии за Войни от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Войни.
Войни - Най-смъртоносните войни в човешката история

Най-смъртоносните войни в човешката история

15.06.201601531

Войната е стара, колкото и самото човечество. Най-старите сведения за подобни конфликти са отпреди 14 хиляди години. Доказано е, че от неолита досега винаги са се водили сражения в една или друга част на Земята.

Войни - Първата световна война била преди 3000 години

Първата световна война била преди 3000 години

20.05.201601417

Преди повече от три хиляди години най-процъфтяващите цивилизации на Бронзовата епоха, съществували по бреговете на източното Средиземноморие, изчезват в рамките на няколко десетилетия.

Войни - Храната на древните спартанци

Храната на древните спартанци

18.12.201502335

Освен със своите бойни умения древните спартанци били известни и с напълно различния си бит и култура в сравнение с останалата част на Елада. Най-голяма разлика в ежедневието им била храната, с която те се хранели.

Войни - Руски астролог: Тази година ни чака Трета световна война

Руски астролог: Тази година ни чака Трета световна война

14.03.20141539224

Известният руския астролог Павел Глоба потвърди предсказание, което направи преди 10 години, а именно, че тази година ще избухне Третата световна война.

Войни - Тибетските войни на Хитлер

Тибетските войни на Хитлер

25.06.2013411303

Когато на 25 април 1945г. руските войски нахлуват в Берлин те се натъкват на странна находка. Шестима мъртви тибетци, подредени в кръг лежат на пода, а в средата на този кръг има труп на мъж със зелени ръкавици.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

В Съновник.бг на тази страница ще попаднеш на последните теми и статии относно Войни. Редакторският ни екип се старае да добавя постоянно разнородни материали за Войни. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за Войни. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и Войни. Войни, снимки и мнения.