Ужасяващите оръжия, забранени дори и при война

Ужасяващите оръжия, забранени дори и при война

Войната е нещо ужасяващо. Никой не може да каже до колко едни военни дейности са необходими или не, но изходът винаги е един – много човешки жертви и разбити семейства.

1

Война

Война - Новите теми и статии. Необясними явления, загадки и всичко за Война. Материали за Война от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Война.
Война - Най-забавните неща, които са се случили по време на Студената война

Най-забавните неща, които са се случили по време на Студената война

14.01.20170244

Студената война е един от най-напрегнатите и разрушителни периоди в човешката история. В годините между 1945 и 1989 самото съществуване на цивилизацията бе поставено под въпрос. Тогава в ума на всеки бе ядрената война.

Война - Най-големите бежански кризи в историята

Най-големите бежански кризи в историята

10.01.201701081

Днес Европа е изправена пред невиждана бежанска вълна. Поне така се опитват да ни убедят от новините. Без да омаловажаваме една от най-голямата кризи на нашето съвремие, истината е, че подобни бежански вълни не са нищо ново.

Война - Пророчествата на Баба Сребра

Пророчествата на Баба Сребра

31.08.2015034559

Предсказанията на баба Сребра са се превърнали в легенди. Най-страшно е нейното пророчество за предстоящите събития, което се помни и предава от поколение на поколение в село Генерал Инзово.

Война - Древната ядрена война

Древната ядрена война

26.08.201108244

Според ведически текстове планетата ни е била обитавана от асури - гиганти, които били атакувани от извънземни пришълци, които ги унищожили с ядрен взрив.

Война - Най-големите лъжи в историята

Най-големите лъжи в историята

19.06.2011055939

Троянският кон, направен от дърво и пълен с гръцки войници, скрити, за да атакуват Троя, е една от най-големите лъжи в историята.

Война - Животните-воини

Животните-воини

05.02.201101992

Много животни са се използвали като помощници при военни действия. Пощенските гълъби, конете, слоновете, мулетата, прилепите и кучетата, както и тюлените, са били част от армията.

Сънувал си Война и искаш да знаеш какво значи? На текущата страница ще намериш значението на Война в твоя сън. Български Съновник - Война.