Най-забавните неща, които са се случили по време на Студената война

Най-забавните неща, които са се случили по време на Студената война

0

Студената война е един от най-напрегнатите и разрушителни периоди в човешката история. В годините между 1945 и 1989 самото съществуване на цивилизацията бе поставено под въпрос. Тогава в ума на всеки бе ядрената война.

1

Война

Война - Новите теми и статии. Необясними явления, загадки и всичко за Война. Материали за Война от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Война.
Война - Най-големите бежански кризи в историята

Най-големите бежански кризи в историята

10.01.20170677

Днес Европа е изправена пред невиждана бежанска вълна. Поне така се опитват да ни убедят от новините. Без да омаловажаваме една от най-голямата кризи на нашето съвремие, истината е, че подобни бежански вълни не са нищо ново.

Война - Пророчествата на Баба Сребра

Пророчествата на Баба Сребра

31.08.2015128980

Предсказанията на баба Сребра са се превърнали в легенди. Най-страшно е нейното пророчество за предстоящите събития, което се помни и предава от поколение на поколение в село Генерал Инзово.

Война - Древната ядрена война

Древната ядрена война

26.08.2011138016

Според ведически текстове планетата ни е била обитавана от асури - гиганти, които били атакувани от извънземни пришълци, които ги унищожили с ядрен взрив.

Война - Най-големите лъжи в историята

Най-големите лъжи в историята

19.06.2011649390

Троянският кон, направен от дърво и пълен с гръцки войници, скрити, за да атакуват Троя, е една от най-големите лъжи в историята.

Война - Животните-воини

Животните-воини

05.02.201101903

Много животни са се използвали като помощници при военни действия. Пощенските гълъби, конете, слоновете, мулетата, прилепите и кучетата, както и тюлените, са били част от армията.

Популярно днес

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

В актуалната страница ще попаднеш на последните теми и статии на тема Война. Екипът на Съновник.бг се старае да въвежда редовно разнородни материали относно Война. Пишете ни ако имате коментари или критики, ще се радваме да разширим събраните материали за Война. Съновник.бг - портал за тълкуване на сънища, загадки, мистерии и Война. Война, идеи и мнения.